HOT TOPICS ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Συγκλονίζει η μητέρα του Βαγγέλη Γιακουμάκη: “Του πετούσαν ζεστό νερό από το καζάνι στο λαιμό του”

Ιδιαίτερα φορτισμένο κλίμα ξεκίνησε σε Β βαθμό η δίκη για το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, ο οποίος μετά την εξαφάνισή του και έπειτα από πολυήμερες αναζητήσεις, βρέθηκε νεκρός σε κοντινή απόσταση από τη σχολή του.

Όπως είπε η κυρία Φρονιμάκη (μητέρα του άτυχου Βαγγέλη), σύμφωνα με το epirus-tv-news.gr, ο Βαγγέλης έμενε τον πρώτο χρόνο με τους Κρητικούς συμμαθητές του (οι ίδιοι που του έκαναν τη ζωή κόλαση), ενώ το Μάρτιο του 2014 ενημερώθηκε η ίδια από την υπεύθυνη της εστίας ότι υπήρχαν ορισμένα προβλήματα.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του, ο γιος της την καθησύχασε, διβεβαιώντας την πως όλα ήταν καλά και ό,τι συνέβαινε ήταν στο πλαίσιο αστείων που κάνουν μεταξύ τους οι φίλοι.

“Ο Βαγγέλης δεν μας είπε την αλήθεια και μας παραπλάνησε, ενώ για τα περιστατικά που συνέβαιναν, μάθαμε από άλλα παιδιά της Σχολής”, είπε η μητέρα του Βαγγέλη τονίζοντας πως ο γιος της έκανε παρέα με όλους – αλλά και με τους συμπατριώτες του.

Οι Κρητικοί όμως δεν ήθελαν να κάνει παρέα με άλλους και τον κατέκριναν γι αυτό. Του δημιουργούσαν συνεχώς προβλήματα. 

Η κυρία Φρονιμάκη στην κατάθεσή της ανέφερε πως ενημερώθηκε πως ο Διευθυντής της Σχολής γνώριζε τα πάντα για την κατάσταση που επικρατούσε και για τις δυσκολίες που περνούσε το παιδί της.

Όταν δε ο γιος της άλλαξε δωμάτιο, οι Κρητικοί όπως είπε τον απομάκρυναν και τον φώναζαν “ρουφιάνο” στους διαδρόμους της Σχολής, και τον έδιωξαν από την παρέα τους ενώ μόνο δυο παιδιά από τη συγκεκριμένη παρέα συνέχισαν να του μιλάνε.

Η οικογένεια του Βαγγέλη θεωρούσε αυτά τα παιδιά φίλους του όταν αναζητούσαν το παιδί, και ενώ στην αρχή τους υποστήριζαν, όταν άρχισαν να ανοίγουν τα στόματα απομακρύνθηκαν και τους ρωτούσαν τι μάθαιναν από άλλους για να δουν πόσα είχαν μάθει.

Τα φρικτά βασανιστήρια που έκαναν στον Βαγγέλη…

Η μητέρα του Βαγγέλη αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετώπιζε το παιδί της (του πετούσαν φρούτα, τον έδεναν σε καρέκλα, του έδιναν σφαλιάρες, τον έδεναν με πετσέτα και τον έσερναν, του πετούσαν ζεστό νερό από το καζάνι στο λαιμό του, και άλλα πολλά που επειδή είναι πιο σκληρά δεν έχουν έρθει στη δημοσιότητα).

Η σταγόνα όμως ξεχείλησε από το ποτήρι, όπως σημείωσε, όταν το παιδί της άλλαξε δωμάτιο και εκείνοι του έβαλανν χρώμα στο σαμπουάν. Όταν ρωτήθηκε από τους συνηγόρους γιατί τα άλλα παιδιά της Σχολής δεν μιλούσαν για όλα αυτά, η κυρία Φρονιμάκη είπε ότι δεν μιλούσαν γιατί φοβούνταν.

Ο Βαγγέλης ήθελε να τα έχει καλά με όλους. Τόσο με τους συμπατριώτες του, όσο και με τα άλλα παιδιά της Σχολής.

“Αυτοί λένε ότι ήταν αστεία, εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως κάτι τέτοιο μπορεί να είναι αστείο” τόνισε σε ένα σημείο της κατάθεσής της η κυρία Φρονιμάκη. “Το γιατί δεν μας μίλησε, είναι κάτι που μας τρώει όλους”.

Ο Βαγγέλης ήθελε να τελειώσει τη Σχολή και να φύγει, και γι αυτό δεν έλεγε τίποτα για να μη δημιουργήσει περαιτέρω προβλήματα. Ήταν δυναμικός, κοινωνικός και όλα αυτά που έζησε του τα επέβαλλαν να τα υποστεί.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του, του είχε πει πως οι φίλοι δεν σε κάνουν να υποφέρεις, συμπληρώνοντας πως στην Κρήτη ο Βαγγέλης ποτέ δεν είχε αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα.

Όταν η μητέρα ανέφερε πως ό,τι και να αποδειχθεί στο τέλος, ευθύνονται αυτά τα παιδιά, προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων. 

Καθ’ όλη τη διάρκεια της κατάθεσης της, η κυρία Φρονιμάκη ήταν ψύχραιμη, ωστόσο, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της όταν ένας από τους συνηγόρους έδειξε στην έδρα μια φωτογραφία που ήταν όλη η παρέα μαζί και ένα βίντεο το οποίο φαίνεται να τράβηξε ο Βαγγέλης, με τη μητέρα του από πλευράς της να ζητά να απομακρυνθούν και τα δυο καθώς δεν μπορούσε ούτε τη φωτογραφία να βλέπει, ενώ αρνήθηκε πως η φωνή που ακουγόταν στο βίντεο ήταν η φωνή του παιδιού της.

 

 

Πηγή: infokids.gr, aerikesepoxes.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.