Η υπόθεση που έχει σοκάρει τους πάντες βρίσκεται πλέον στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Οι θάνατοι των τριών παιδιών της ίδιας οικογένειας από την Πάτρα, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, σίγουρα δεν θα μπορούσαν να περάσουν στο περιθώριο της επικαιρότητας.

Παρότι οι Αρχές είναι στο σκοτάδι – μιας και οι τρεις θάνατοι θεωρούνται ανεξήγητοι, αφού οι ιατροδικαστές δεν έχουν κατορθώσει να βρουν την αιτία κατά περίπτωση – κομβικό ρόλο στο να περάσει ο φάκελος στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής έπαιξε το γεγονός ότι και τα τρία παιδιά πέθαναν ενώ νοσηλεύονταν, την ώρα που απουσίαζαν γιατροί και νοσοκόμες.

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων, που είναι ο πρόεδρος των ιατροδικαστών, είπε το απόγευμα της Πέμπτης στο Mega ότι προς το παρόν δεν έχει ολοκληρωθεί η έρευνα για τον πρόσφατο θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας – μιας και αναμένονται οι ιστολογικές και οι τοξικολογικές εξετάσεις – αλλά σημείωσε ότι εφόσον διαπιστωθεί ότι υπήρχε γενετική προδιάθεση, τότε θα ανοίξει η έρευνα και για τους προηγούμενους θανάτους των παιδιών της οικογένειας από την Πάτρα. 

Οι αξιωματικοί μόλις λάβουν στα χέρια τους τον φάκελο, θα βάλουν στο μικροσκόπιο όλα τα στοιχεία που έχουν προκύψει για τον θάνατο των τριών παιδιών και θα ξεκινήσουν έρευνα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών διατάχθηκε επείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να διακριβωθούν τα –αναπάντητα μέχρι στιγμής– αίτια της τριπλής τραγωδίας που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Από εισαγγελική πηγή έγινε γνωστό ότι μετά τη λεπτομερή ανάγνωση των δημοσιευμάτων, εκφράστηκε απορία για το μυστήριο που καλύπτει τους τρεις «απρόσμενους» θανάτους της 7 μηνών Ιριδας, της 3,5 ετών Μαλένας και πρόσφατα της 9χρονης Τζωρτζίνας.

πηγή: protothema.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.