Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μετά το σάλο που προκλήθηκε από το προσβλητικό σποτ για την προώθηση του συνεδρίου γονιμότητας που τελικά αναβλήθηκε πήρε θέση και επίσημα μέσα από την εκπομπή της ξεκαθαρίζοντας τη θέση της για όσα της καταλογίζουν.
Η παρουσιάστρια ξέσπασε φανερά ενοχλημένη για όσα άδικα ειπώθηκαν από συναδέλφους της αλλά και από το κοινό, σχετικά με την καθυστερημένη αντίδρασή της και τη συμμετοχή της μετά τις σφοδρές αντιδράσεις.
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Προσκύνησα την Παναγία Τσαμπίκα στη Ρόδο και μετά έμεινα έγκυος πρώτη φορά
-Συγχαρητήρια, είστε η κατάλληλη να μιλήσετε στο Συνέδριο Γονιμότητας και Αναπαραγωγικής αυτονομίας #συνέδριο— Liana Gerasopoulou (@Liana_Ger) June 12, 2021
Ο Κυριακού, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Πέγκυ Ζήνα, ο Ντάνος του σαρβάιβορ, ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης, ο Τσιάρας, ο Θεοχάρης, ο Καμπουράκης και οι παπάδες
Θα μίλαγαν σε #συνέδριο για την αναπαραγωγική αυτονομία της γυναίκας
Έλειπε ένας ταξιτζής και μια αστρολόγος για εισήγηση
— Άρης Π. (@DelgadoSero) June 13, 2021
Η παρουσιάστρια του Happy Day διευκρίνισε ότι έμαθε αργά το βράδυ του Σαββάτου από την αρχισυντάκτριά της για το σάλο που δημιουργήθηκε.
«Δεν ήξερα τίποτα. Ο σάλος δικαίως προκλήθηκε για αυτό το βίντεο. Με αυτό το ρολόι που χτυπά απειλητικά πάνω από το κεφάλι σου. Αν δε γίνεις μάνα δε σημαίνει ότι δεν είσαι ολοκληρωμένη προσωπικότητα», είπε αρχικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή για να συνεχίσει:
«Απέσυρα τη συμμετοχή και έγραψα ένα κείμενο που συνόδευα την ανάρτησή μου. Επειδή κάποιοι συνάδελφοί μου είπαν εγώ είχα καταλάβει ότι η διοργάνωση είχε θέματα και για αυτό δεν ήθελα να συμμετέχω. Να πω με την ειλικρίνεια που με διακατέχει ότι εγώ ήξερα ότι θα είναι ένα συνέδριο για την υπογεννητικότητα, υπό την αιγίδα της Προέδρου της Δημοκρατίας, που θα συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες και κορυφαίοι υπουργοί. Τώρα να λέμε γιατί εσύ το έγραψες το πρωί και όχι το βράδυ, φθάνει στα όρια της ανθρωποφαγίας».
πηγή: protothema.gr