Άλλη μια φρικτή ιστορία κακοποίησης είδε το φως της δημοσιότητας, όταν ένας 15χρονος μαθητής εξομολογήθηκε στους γονείς του τον εφιάλτη που ζούσε από συγγενή του.

Ο 62χρονος εν ενεργεία καθηγητής ειδικής αγωγής, κακοποιούσε τον μαθητή με τον οποίο είχαν μακρινή συγγενική σχέση (και για αυτόν τον λόγο τον εμπιστεύονταν οι γονείς του), επί επτά χρόνια, απο όταν δηλαδή ο ανήλικος ήταν 8 χρονών. Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε ο 15χρονος, ο καθηγητής τον είχε κακοποιήσει και στο σπίτι του, παρουσία τεσσάρων ακόμα ανθρώπων.

Οι αστυνομικοί που συνέλαβαν τον καθηγητή, έπειτα από ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε, κατέσχεσαν το κινητό και τον υπολογιστή του, προκειμένου να εξετάσουν τις συνομιλίες του και να ερευνήσουν αν υπάρχουν και άλλα θύματα.

Με εντολή της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως, κινήθηκαν οι διαδικασίες έκδοσης πράξης για να τεθεί σε αργία από τα εκπαιδευτικά καθήκοντα ο 62χρονος εκπαιδευτικός.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.