Παιδί με νοητική υστέρηση είναι η 8χρονη που φέρεται να έπεσε θύμα βιaσμού στη Ρόδο.

Οι έρευνες είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο και ανοιχτά παραμένουν όλα τα ενδεχόμενα.

Η υπόθεση έγινε γνωστή στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου μετά από μια ανώνυμη καταγγελία, λίγων γραμμών, στην οποία εμφανιζόταν το κοριτσάκι μέλος πολυμελούς οικογένειας ως θύμα βιaσμού.

Απεστάλη άμεσα στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου παραγγελία για τη διερεύνηση του συνόλου σχεδόν των σeξουαλικών εγκλημάτων με συνημμένη την ανώνυμη καταγγελία και ακολούθως οι αστυνομικοί μετέβησαν στην οικία της και μετέφεραν το παιδί για έλεγχο στην ιατροδικαστική υπηρεσία και ακολούθως για προσωρινή φύλαξη και φροντίδα στην παιδιατρική κλινική.

Ακολούθησε έκδοση διάταξης της κ. Εισαγγελέως για την αφαίρεση προσωρινά της επιμέλειάς της από την μητέρα της και την ανάθεση της σε επιτελείς του Κέντρου Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου.

Ο ιατροδικαστής απεφάνθη ότι στο σώμα και στα γεννητικά σημεία του παιδιού υφίστανται ενδείξεις, δηλωτικές κακοποίησης. Δεν έχει ξεκαθαρίσει ως τώρα όμως ο τρόπος που αυτά προκλήθηκαν.

Λόγω νοητικής στερήσεως του παιδιού η εξέταση της χθες, παρουσία παιδοψυχολόγου, ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, δεν υπήρξε διαφωτιστική.

Η παιδοψυχολόγος στην πολύωρη κατάθεση της δεν κατέληξε σαφώς στο τι έχει συμβεί.

Πιθανολογήθηκε ότι οι κακοποιήσεις προήλθαν από αντικείμενο, φέρεται το παιδί να έχει «παράπονο» με συγγενικό του πρόσωπο, που είναι αυστηρό, αλλά δεν έχει προκύψει με βεβαιότητα η ταυτότητά του του φερόμενου δράστη, αναφέρει η dimokratiki.gr.

Σημειώνεται ότι η μητέρα φέρεται να έχει ομοίως νοητική υστέρηση και ότι μετά την γέννα του τέταρτου παιδιού της, εκτός γάμου, είχε παραγγελθεί και είχε διενεργηθεί κοινωνική έρευνα στην οικογένεια. Είχαν αναλάβει μεγάλο μέρος της ευθύνης για την ανατροφή των παιδιών ουσιαστικά οι γονείς της.

Επιπλέον πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει φωτογραφία από κινητό τηλέφωνο με τα τραύματα που έφερε το παιδί η οποία, όπως προέκυψε από την μέχρι τώρα έρευνα, είχε ληφθεί από την μητέρα και απεστάλη σε συγγενή της προκειμένου να την συνδράμει και να την συμβουλέψει για το αν απαιτείται η συνδρομή ιατρού ή όχι.

«Πώς έγινε, ποιος ήταν δεν ξέρω» δήλωσε από την πλευρά της η γιαγιά της 8χρονης λέγοντας ότι η μητέρα έχει ακόμα τρία παιδιά από διαφορετικούς πατεράδες.

Ειδικά, δε, για τον πατέρα της 8χρονης είπε ότι είναι ναυτικός στα καράβια και η σύζυγός του και μητέρα έχει ζητήσει διαζύγιο.

 

 

 

 

Πηγή: cnn.gr, tanea.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.