Κάθε απόφαση έχει και τις επιπτώσεις της και η απόφαση του Harry και της Meghan να εγκαταλείψουν τη βασιλική ζωή αλλά και να μιλήσουν με ειλικρίνεια για τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, είχε σίγουρα πολλές. Μια εκ των οποίων είναι πλέον να κατατάσσονται στον πάτο της λίστας με τα πιο δημοφιλή μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Η πιο δημοφιλής royal παραμένει η βασίλισσα Ελισάβετ με ποσοστό 80% ενώ ακολουθεί ο πρίγκιπας William με ποσοστό 78% κι η Kate Middleton με 75%. Ο πρίγκιπας Κάρολος και διάδοχος του θρόνου κατάφερε να πάρει ποσοστό δημοτικότητας 54%.

Σύμφωνα με το YouGov που συμπεριέλαβε στην έρευνα 1,667 ενήλικες Βρετανούς, μόλις το 26% των πολιτών συμπαθούν την Meghan Markle ενώ το 65% την αντιπαθεί, ενώ αντίστοιχα το 34% συμπαθεί τον Harry και το 59% τον αντιπαθεί.

Τα ποσοστά έχουν πέσει ακόμα περισσότερο από την προηγούμενη καταμέτρηση τον Απρίλιο του 2021, με την δημοτικότητα του Harry να έχει πέσει 25 μονάδες και της Meghan 9 μονάδες.

Οι ηλικιακές ομάδες που αντιπαθούν το ζευγάρι περισσότερο είναι σταθερά οι μεγαλύτερες ηλικίες με τους συνταξιούχους να δηλώνουν σε ποσοστό 82% ότι τους αντιπαθεί. Το αντίστοιχο ποσοστό στην ηλικιακή ομάδα των 18-24 είναι περίπου 44%.

Υπάρχει, βέβαια, ένα μέλος της βασιλικής οικογένειας που “έπιασε” ακόμα πιο χαμηλά ποσοστά από το ζευγάρι.

Ο πρίγκιπας Andrew φαίνεται ότι δεν έχει καθόλου τη συμπάθεια του βρετανικού λαού, μετά το σκάνδαλο Epstein, με το 83% των ερωτηθέντων όλων των ηλικιών να δηλώνουν ότι τον αντιπαθούν.

πηγή: harpersbazaar.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.