Πριν από λίγους μήνες ανακοινώθηκε πως ένα ακόμα revival μιας τηλεοπτικής σειράς ετοιμάζεται να γίνει πραγματικότητα, αυτό του «Sex and the City». Η μόνη απογοήτευση για τους φανς ήρθε όταν μαθεύτηκε πως η Κιμ Κατράλ δεν δέχτηκε να επιστρέψει για να ενσαρκώσει για άλλη μια φορά το εμβληματικό ρόλο της Σαμάνθα.

Ετσι οι δημιουργοί της σειράς αποφάσισαν πως ο τρόπος να αντιμετωπίσουν την απουσία της Σαμάνθα είναι να προσθέσουν ακόμα 6 (!) νέους χαρακτήρες, τρεις εκ των οποίων θα είναι πρωταγωνίστριες, νέες φίλες των κοριτσιών και όχι λευκές γυναίκες. Με αυτό τον τρόπο προσπαθούν να εκσυγχρονίσουν μία σειρά που κουβαλούσε για πάρα πολλά χρόνια την εύλογη κριτική (και απορία): Μα καλά! Στη σύγχρονη Νέα Υόρκη όλοι οι άνθρωποι είναι λευκοί;

Και αυτό το non binary άτομο δεν είναι άλλο από τους Σάρα Ραμίρεζ.

Πολλοί θα αναρωτιούνται, γιατί χρησιμοποιεί τον πληθυντικό αριθμό. Η αλήθεια κρύβεται πίσω από την αποκάλυψη, που είχε κάνει η ηθοποιός τον Αύγουστο του 2020. Είχε δηλώσει πως θεωρεί τον εαυτό της «μη δυαδικό άτομο», οπότε δε θέλει να προσδιορίζεται ούτε με το θηλυκό, ούτε με το αρσενικό γένος και προτιμάει τον πληθυντικό για να είναι ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη ταυτότητα, αλλά διατηρεί στοιχεία και από τα δύο γένη.

Οι Ραμίρεζ, λοιπόν, θα συμμετέχουν στο καστ της σειράς, υποδυόμενοι έναν χαρακτήρα, που αντιπροσωπεύει ακριβώς όλα αυτά, που τους αυτοπροσδιορίζουν. Ο λόγος για τον Τσε Ντιαζκ, έναν queer κωμικό, ο οποίος επίσης χρησιμοποιεί τις αντωνυμίες «οι/των/τους» κ.λπ. για να προσδιορίσει τον εαυτό του. Ο Τσε θα έχει τον ρόλο του παρουσιαστή podcasts, στα οποία θα συμμετέχει και ο χαρακτήρας της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε πώς θα κυλήσει και αυτό!

πηγή:protothema.gr, flix.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.