HOT TOPICS ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΥΓΕΙΑ

Πατέρας μικρής Αναστασίας: Καθημερινοί άνθρωποι, εκτός νοσοκομείου σταματούσαν στο δρόμο και προσεύχονταν για εμάς!

Η 7χρονη Αναστασία, η ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου που διαγνώστηκε πριν από επτά μήνες με έναν σπάνιο και σοβαρό καρκίνο του εγκεφάλου, συνεχίζει να δίνει τον αγώνα της, με εντυπωσιακή δύναμη και επιμονή, μαζί με τους γονείς της στις ΗΠΑ, Ξένια Πρεζεράκου και Ηλία Τριανταφυλλάκη.

Μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου θεραπείας της και ενώ το κορίτσι ετοιμάζεται να μεταβεί στη Νέα Υόρκη για τον τρίτο κύκλο, ο πατέρας της έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση για την αγάπη του κόσμου που εισέπραξε η οικογένεια στο Χιούστον, ακόμα και από ανθρώπους που δεν είχαν ξανασυναντήσει ποτέ. Αντιδράσεις που μας δίνουν αισιοδοξία ακόμα και σε σκοτεινές στιγμές.

Διαβάστε την ανάρτησή του στο Facebook:

“Χθες ήταν η τελευταία μέρα που πήγαμε σε νοσοκομείο στο Χιούστον, σε μια βδομάδα αν όλα πάνε καλά θα είμαστε στη Νέα Υόρκη. Πέρα από τις θεραπείες και τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε αυτό που θα μου μείνει αξέχαστο είναι η ευγένεια και η καλοσύνη των ανθρώπων.

Δεν ξέρω αν είναι μέρος του service και αλήθεια δεν με νοιάζει αλλά σε κάνουν εσένα τον ασθενή, τον δυσκολεμένο λόγω της κατάστασης να αισθάνεσαι όμορφα.

Αν προχωρώντας προς τους διαδρόμους τύχει και σταθείς κοιτάζοντας, θα βρεθεί κάποιος να σερωτήσει πού θα ήθελες να πας και αν χρειάζεσαι κάποια βοήθεια.

Νοσοκόμες βλέποντας μας σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση μας πήραν αγκαλιά και άρχισαν να προσεύχονται για την Αναστασία, ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος επισκέφτηκε αρκετές φορές το δωμάτιο να κάνει παρέα στην Αναστασία. Κατανοώντας την κατάσταση το νοσοκομείο δίνει ειδική 4ωρη άδεια για να την επισκεφτεί η νονά της, παρά τους κανόνες λόγω covid, στο δωμάτιο του νοσοκομείου, μικρά δώρα καθημερινά από τους γιατρούς και επισκέπτες.

Καθημερινοί άνθρωποι, εκτός νοσοκομείου σταματούσαν στο δρόμο και προσεύχονταν για εμάς!

Οι γείτονες την ημέρα της μητέρας έφεραν λουλούδια, κάρτες και γλυκά στη Ξένια κι είχαν μια αγκαλιά για αυτήν. Τα παιδιά των γειτόνων μας χτυπούσαν την πόρτα και άφηναν ζωγραφιές και δωράκια για την Αναστασία.

Το Κομμωτήριο έφτιαξε ένα μεγάλο καλάθι με δώρα όπως και σήμερα το οδοντιατρείο που χρειάστηκε να επισκεφτούμε μαζί με ευχετήριες κάρτες για την Αναστασία.

Ένας ωραίος τύπος που μας βλέπει στην πρωινή βόλτα με το καρότσι και είναι φύλακας στο προαύλιο του σχολείου – εκκλησίας (βαπτιστών) σταματάει το περιπολικό και κατεβαίνει να χαιρετήσει την Αναστασία και να κάνει high five!!! Στην αρχή πίστεψα ότι ήθελε να βγούμε από το χώρο τους.

Ειλικρινά τόση καλοσύνη συμπυκνωμένη και ανιδιοτελής προσφορά ακόμα και τώρα αδυνατώ να την πιστέψω.

Όσον αφορά την ελληνική κοινότητα στο Χιούστον θα τα πούμε λίγο αργότερα. Αλλά θα δανειστώ μια έκφραση ενός φίλου που ήρθε για λίγο, αλλά τα λέει όλα. “Τι Ελλάδα είναι αυτή!!!!

Όσο υπάρχει τόση ανθρωπιά, υπάρχει ελπίδα…”

 

 

Πηγή: themamagers.gr

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.