Η είδηση είχε ξεκινήσει να κουβεντιάζεται στο Twitter εδώ και λίγες μέρες και μόλις επιβεβαιώθηκε:

ο 27χρονος Harry Styles, τραγουδιστής, μοντέλο του οίκου Gucci, πολυεκατομμυριούχος, υπέβαλλε αίτηση στις σχετικές υπηρεσίες της Μεγάλης Βρετανίας, για να κατοχυρώσει το δικό του beauty & fragrance brand!

Το όνοματης εταιρείας του θα είναι “STYLES, Harry Edward” -το ακρωνύμιο του οποίου δίνει τη λέξη “S.H.E”– ενώ ο star αναφέρεται στα έγγραφα ως “Director” μαζί με την Emma Spring, η οποία δουλεύει μαζί του εδώ και χρόνια.

Αν και δεν έχει κάποια προηγούμενη εμπειρία από το χώρο, ο πρώην τραγουδιστής του συγκροτήματος One Direction έχει συζητηθεί για τα hair looks του αλλά και για τα απίστευτα mani του, από τον συνδυασμό μαύρου-teal με τον οποίο έβαλε τη σωστή πινελιά χρώματος στο total black outfit του οίκου Gucci με το οποίο εμφανίστηκε στο MET Gala το 2019 μέχρι το mixd fruit mani εμπνευσμένο από το τραγούδι του “Watermelon Sugar.

“Ο Harry έχει μια ωραία αντίληψη των χρωμάτων”, έχει πει σε παλαιότερη συνέντευξή της η celebrity manicurist Jenny Longworth που έχει επιμεληθεί αρκετά από τα mani του.

“Είναι τέλειο να βλέπεις έναν νεαρό τύπο να εκφράζεται μέσα από τη μόδα και ειδικά μέσα από τα νύχια- το λατρεύω αυτό που κάνει”, συμπλήρωσε η Longworth.

Περιμένουμε με ενδιαφέρον τι έχει να πει ο ίδιος και, βέβαια, τι διαφορετικό ετοιμάζει να μας δείξει.

 

Πηγή: faysbook.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.