Το παιδί συγκίνησε το πανελλήνιο όταν βρέθηκε διασωληνωμένος μετά το σοκαριστικό ατύχημα που σημειώθηκε στους αγώνες καρτ, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου.

Αφού κατόρθωσε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια, πήρε σήμερα εξιτήριο από το Νοσοκομείο της Πάτρας.

Στο νοσοκομείο έγινε πάρτι με τους θεράποντες ιατρούς και τους νοσηλευτές να αποχαιρετούν τον μικρό Φώτη που κατάφερε να βγει νικητής.

Μάλιστα του απονεμήθηκε έπαινος για τη μεγάλη του υπομονή και το θάρρος που επέδειξε στη ΜΕΘ Παίδων. Όπως αναφέρεται ο μικρός Φώτης βγαίνει από την περιπέτειά του με «Άριστα 10».

Την περασμένη Τρίτη επισκέφθηκε το παιδί παιδοψυχίατρος, για να το στηρίξει στα επόμενα βήματά του, ενώ για το επόμενο χρονικό διάστημα ο 6χρονος θα παρακολουθείται από ψυχολόγο και από φυσικοθεραπευτή, προκειμένου να πατήσει σταθερά στα πόδια του, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο αναπληρωτής Διοικητής του ΠΓΝΠ κ. Μπάκος είπε ότι είναι μια πολύ μεγάλη μέρα η σημερινή και ευχαρίστησε την εξαιρετική ομάδα της ΜΕΘ Παίδων κι ιδιαιτέρως τον Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος σημείωσε: «Πάντα τέτοιες μέρες είμαστε χαρούμενοι».

 

πηγή: tanea.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.