Την ίδια στιγμή που οι καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη πολλαπλασιάζονται ώρα με την ώρα, ο νέος του δικηγόρος έχει επιδωθεί σε μια “κούρσα” τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εμφανίσεων. Η τακτική του δικηγόρου “που δεν αναλαμβάνει παιδεραστές” έχει γίνει κατανοητή μέσα στις δύο τελευταίες ημέρες: “δολοφονία” χαρακτήρα των μαρτύρων και πλήρης άρνηση όλων των κατηγοριών.

Μέσα στα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα, ο κ. Κούγιας εμφανίστηκε περίπου 20 φορές σε διάφορες εκπομπές της τηλεόρασης, ξεκινώντας απο τα πρωϊνά μαγκαζίνο, συνεχίζοντας με τα μεσημεριανά και τελειώνοντας χθες με live εμφάνιση στο δελτίο ειδήσεων με τον Νίκο Χατζηνικολάου.

Σε όλες αυτές τις εμφανίσεις έκανε σαφές από τη συμπεριφορά του, πως αρχίζει πόλεμος. Νευρικός, ευερέθιστος, εκνευρισμένος, απευθυνόταν στον εκάστοτε παρουσιαστή που του έκανε ερωτήσεις με απότομο και αγενέστατο ύφος, ενώ δεν δίστασε να κλείσει το τηλέφωνο σε αρκετούς.

Στόχος του από την αρχή ήταν να αποδομήσει την προσωπικότητα των μαρτύρων, χρησιμοποιώντας φράσεις όπως “επαγγελματίες ομοφυλόφιλοι” και δεν δίστασε να βγάλει αναξιόπιστη ως μάρτυρα την γυναίκα που κατέθεσε εναντίον του σκηνοθέτη.

Στα διάφορα τηλεοπτικά σόου, στα οποία ουσιαστικά μιλούσε μόνος του, αφού σχεδόν δεν επέτρεπε να του υποβληθεί κάποια ερώτηση, είπε την φράση “ο Λιγνάδης θα αθωωθεί” και όλα αυτά γίνονται καθώς εξυπηρετούν πολιτικές σκοπιμότητες που αποσκοπούν στο σταμάτημα του έργου του Ελληνικού (!) .

Πώς συνδέονται όλα αυτά μόνον ένας Θεός (και ο Κούγιας ) το γνωρίζει.

Εν αναμονή της συνέχειας!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.