HOT TOPICS ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι αστυνομικοί ήξεραν από την πρώτη στιγμή την αλήθεια! Πότε ακριβώς “έσπασε” ο δολοφόνος

Πολλοί το είχαμε σκεφτεί, αλλά η επιβεβαίωση αργούσε πολύ. Δυστυχώς όμως, το ένστικτο της κοινής γνώμης επιβεβαιώθηκε με τον χειρότερο τρόπο. Ο  Μπάμπης είναι ο δολοφόνος της 20χρονης Κάρολάιν και ακόμα μια κινηματογραφική γυναικοκτονία εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μας

Για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, μίλησε στον ΣΚΑΪ ο πρόεδρος των Αστυνομικών Ν/Α Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης, μετά την αποκάλυψη ότι ο σύζυγος ήταν αυτός που δολοφόνησε την 20χρονη Καρολάιν, τονίζοντας ότι βλέπουμε μια ελληνική υπόθεση του αθλητή «Πιστόριους».

Όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης, οι αστυνομικοί που μπήκαν στο σπίτι της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά τον Μάιο, του αποκάλυψαν από τη πρώτη στιγμή πως είχαν την αίσθηση ότι ο δράστης είναι ο σύζυγος και σύμφωνα με την εμπειρία τους, πολύ σπάνια η πρώτη εντύπωση των συναδέλφων του είναι λανθασμένη.

«Οι αστυνομικοί είδαν ένα σπίτι που ήταν πολύ ‘ψαγμένο’. Όταν μπαίνουν διαρρήκτες αδειάζουν τα πάντα. Οι αστυνομικοί είδαν ψυχρότητα όταν τον έλυσαν τον κατηγορούμενο πιλότο, από μεριάς του», είπε ο πρόεδρος Αστυνομικών Ν/Α Αττικής και συνέχισε: «Ο δράστης υποτίθεται δεν γνώριζε και ρώτησε αν η Κάρολάιν είναι νεκρή; Είπε δυο λόγια και μετά πήρε το παιδί στην αγκαλιά».

Ο κ. Καλλιακμάνης αποκάλυψε ότι ο συνάδελφος αστυνομικός εκείνη τη στιγμή είδε την περίεργη συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και πήρε το παιδί από τα χέρια του δράστη. Όπως «γνωρίζετε αυτά δεν μπορούσαμε να τα αποκαλύψουμε τότε».

Πρόσθεσε ότι ο συνάδελφος που κρατούσε το μωρό στην αγκαλιά το έκανε από αγάπη για προστατέψει το μωρό επειδή ο νους του πήγε στο κακό.

«Τότε μου είπε πως είχε την αίσθηση ότι τον φόνο τον διέπραξε ο σύζυγος».

Για το αν ο δράστης ήταν δεμένος από άλλο πρόσωπο ή δέθηκε μόνος του, ο κ. Καλλιακμάνης υπογράμμισε ότι ένας άλλος συνάδελφος αστυνομικός που βρέθηκε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά του είπε ότι «μου έλεγε πνιχτά ‘λύσε με, πνίγομαι, του έκοψα γρήγορα τους σπάγκους, χωρίς να μπορέσω να αντιληφθώ αν κρατούσε τους κόμπους, χωρίς στην ουσία να είναι δεμένος ή όχι, κανονικά».

Για τον φόνο του σκύλου, ο κ. Καλλιακμάνης είναι σίγουρος ότι τον σκότωσε ο Αναγνωστόπουλος. «Ο σκύλος ήταν δεμένος, κρεμασμένης στη κουπαστή. Πώς ένας σκύλος που βρίσκεται μέσα στο σπίτι έχει λουρί;».

Πότε ακριβώς “έσπασε” ο δράστης;

O δράστης έμεινε όλο το βράδυ μέσα στο μικρό δωμάτιο που χρησιμοποιείται σαν χώρος κράτησης. Σήμερα το πρωί θα γίνει συζήτηση για δικηγόρο.

Ο δράστης ομολόγησε όταν το ρώτησαν αν επιμένει πως μπορεί να αναγνωρίσει τους δράστες. Τον άφησαν να τους περιγράψει πάλι το δικό του σενάριο χωρίς διακοπές και χωρίς διευκρινιστικές ερωτήσεις.

Όταν τελείωσε οι αστυνομικοί του είπαν

” Μπάμπη, κοίταξε να δεις, η τεχνολογία έχει προχωρήσει πολύ και πρέπει να απαντήσεις σε πολλές διευκρινιστικές ερωτήσεις”

Μετά από αυτό επικράτησαν κάποια δευτερόλεπτα σιωπής, την οποία έσπασε ο Μπάμπης με την ομολογία του.

Η περιγραφή της ομολογίας είναι πραγματικά φρικτή. Τους είπε πως δεν ήταν και ένα τόσο αγαπημένο ζευγάρι. Εκείνο το βράδυ είχαν άλλον ένα καυγά, κατά τον οποίο του είπε η Καρολάιν πως ήθελε διαζύγιο. Εκείνος θόλωσε, της όρμηξε στο κρεβάτι και την έπνιξε κλείνοντάς της το στόμα και την μύτη.

Από εκεί και έπειτα, η μόνες του κινήσεις ήταν η σκηνοθεσία της “ληστείας”. Το παράθυρο που έσπασε, το πνίξιμο του σκυλιού, το κρέμασμά του από τη σκάλα, η τοποθέτηση του παιδιού δίπλα στην νεκρή μάνα του….

πηγή: protothema.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.