Με μία σειρά από βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαίρη Συνατσάκη θέλησε να ξεσπάσει σχετικά με ένα θέμα που έχει δημιουργηθεί με την εταιρεία ρούχων που έχει με την Αθηνά Οικονομάκου, το Project Soma.

Η Μαίρη Συνατσάκη ενώ βρίσκεται σε διακοπές με το σύντροφό της Ίαν Στρατή, θέλησε να μιλήσει για ένα θέμα που την έχει ενοχλήσει πολύ.

Συγκεκριμένα, κάποια ανταγωνιστική εταιρεία, απειλεί ένα κατάστημα το οποίο προμηθεύεται ρούχα του Project Soma, αναγκάζοντάς το να επιλέξει ανάμεσα στα δύο brand.

«Λάβαμε ένα mail για τρίτη φορά, από συνεργάτη μας, από κατάστημα που έχει τα ρούχα μας και μας ενημέρωσε ότι ένα άλλο brand ελληνικό τους έχει πει και τους αναγκάζει να επιλέξουν ανάμεσα σε εμάς ή αυτούς.

Επειδή εγώ δεν γνώριζα ότι αυτό μπορεί να υπάρξει μια τέτοια μαφιούλα ας το πούμε κι έτσι, θέλω να ξέρει ο άνθρωπος που το έκανε ότι αυτή τη στιγμή βγαίνω και δεν λέω το όνομά του, όμως, αυτή τη στιγμή δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά μου και στη δουλειά άλλων οικογενειών που δουλεύουν σ΄αυτή και παίζει με το ψωμί, στο επόμενο στόρι θα μιλήσω και με ονοματεπώνυμα και με mail.

Να προσέχετε πού δίνετε τα λεφτά σας, είναι πολύ πολύτιμα. Ελπίζω αυτός ο άνθρωπος να νιώθει τη χαρά μέσα του και να απολαύσει αυτή την ωραία ζωή που κάνει και μας δείχνει στα social media».

Δείτε το σχετικό απόσπασμά εδώ:

 

 

 

 

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.