Του Αγίου Βαλεντίνου, ο Πέτρος Ίμβριος έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά, αφού ήρθε στη ζωή το ο καρπός του έρωτά του με την σύντροφό του Συράν Λελούδα.

Ο Πέτρος Ίμβριος ρωτήθηκε εάν θα γίνει Νονά του παιδιού του η πρώην σύζυγός του, Ναταλία Γερμανού.

“Δεν έχουμε σκεφτεί να κάνουμε τη Ναταλία νονά του γιου μας. Αλλά να το σκεφτούμε. Πλάκα κάνω. Με την Ναταλία είμαστε πρώην σύζυγοι, είμαστε πάρα πολύ φίλοι, τώρα εντάξει να κάνουμε και μια κουμπαριά… Δε ξέρω, ποτέ δε λέω ποτέ. Αν κάνει και η Ναταλία ένα παιδάκι πολύ ευχαρίστως να το βαφτίσω. Εγώ δεν κάνω άλλο, έκλεισα” δήλωσε ο ίδιος.

Ωστόσο, την δική της απάντηση θέλησε να δώσει και η ίδια η Ναταλία, η οποία διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Πέτρο Ίμβριο.

“Κοίταξε δεν μου έχει γίνει τέτοια πρόταση βεβαίως ο Πέτρος είναι αγαπημένος μου, αυτό το έχω πει πολλές φορές, η Σιράν η γυναίκα του είναι ένα κορίτσι επίσης που συμπαθώ πολύ και έχω μέσα στην καρδιά μου. Το μωρό αν δείτε αυτό το μωρό, κρυφά νομίζω λαδώνω τα χέρια μου, είναι από τα πιο όμορφα μωράκι που έχω δει, ζωή να έχει μοιάζει και στους δύο. Η μυτούλα του, τα ματάκια του και έχει μια σοβαρότητα αυτό το μωρό, να είναι γερό και να τους ζήσεις” είπε η Ναταλία Γερμανού.

 

Πηγή: faysbook.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.