Σίριαλ δίχως τέλος φαίνεται πως είναι η υπόθεση Παντελή Παντελίδη, με το νέο επεισόδιο να αφορά την καταδίκη της Μίνας Αρναούτη, τρία χρόνια μετά την αγωγή που είχε καταθέσει η οικογένεια Παντελίδη εναντίον της.

Η νεαρή κοπέλα, που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα του μοιραίου τζιπ στο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου που κόστισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη, καλείται να αποζημιώσει τους γονείς και τα αδέρφια του τραγουδιστή. Μάλιστα, το ποσό που επιδικάστηκε, όπως δημοσιοποίησε η ίδια στο προσωπικό της προφίλ στο facebook είναι 2.000 ευρώ για τον Σταύρο και την Αθηνά Παντελίδη (γονείς) και τα Τριαντάφυλλο και Κωνσταντίνο (αδέρφια).

Όπως εξήγησε η Μίνα Αρναούτη, λόγω της αναπηρίας της από το τροχαίο, δεν δύναται να πληρώσει τις 11.500 ευρώ που αποφάσισε το δικαστήριο.

«Κατόπιν αγωγής της οικογένειας Παντελίδη εναντίον μου, στα δικαστήρια της Μυτιλήνης, με την οποία μου ζητούσαν 84.000 ευρώ συνολικά, εν τέλει καταδικάστηκα να τους πληρώσω 2.000 ευρώ στον καθένα, πέραν τόκων και δαπανών (περίπου 11.500 ευρώ).

Χθες δικαστικός επιμελητής έφερε στην οικία μου στη Μυτιλήνη διαταγή πληρωμής με την οποία μου ζητούν τα ποσά αυτά, τα οποία λόγω της αναπηρίας μου και του τροχαίου δεν έχω να πληρώσω. Εάν δεν τα πληρώσω, έχουν το δικαίωμα να μου κατάσχουν περιουσιακά στοιχεία» έγραψε στην ανάρτησή της.

 

πηγή: tlife.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.