Μέσα από μια ανάρτηση της στο Instagram, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου άφησε να εννοηθεί οτι ο Άκης Πετρετζίκης αντέγραψε τη συνταγή της για τη Γαλατόπιτα Μάνης. Χωρίς να τον κατονομάσει, όλοι κατάλαβαν ποιόν εννοεί.

Η Μπαρμπαρίγου αναφέρθηκε σε μια συνταγή γαλατόποτας του 2012, όπως η ίδια σχολίασε οτι κοπιαρίστηκε από πολλούς, αλλά δεν κατονόμασε κάποιον/α συνέδελφό της.

“Έμαθα στη ζωή μου να μην κοιτάω τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι, ξεκίνησα κι έτσι πορεύομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ τι κάνει ο διπλανός μου. Έτσι ξεκίνησα κι έτσι πορέυομαι στην ζωή μου. Δεν καταδέχομαι να αντιγράψω ποτέ και κανεναν και ο νοών νοήτο ή απλά συνεχίζει να εμπνέεται με δικούς μου τίτλους και άλλους ξηρούς καρπούς” έγραψε η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

“Η δική μου γαλατόπιτα είναι όμως διαφορετική, έχει καραμελωμένα φύλλα με ξηρούς καρπούς και εγώ την ονόμασα Γαλατόπιτα Μάνης”, συνέχισε η γνωστή σεφ σε Instagram Story. “Κι έτσι αυτός που πήρε τη συνταγή μου την είπε ακριβώς με το ίδιο όνομα”

“Η παραδοσιακή Μανιάτικη Γαλατόπιτα γίνεται χωρίς φύλλο. Μία κρέμα βελούδο που ψήνεται”.

Ας δούμε τώρα τι απάντησε ο Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος είχε παρουσιάσει συνταγή για Γαλατόπιτα, λίγο πριν κάνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου τις αναρτήσεις της.

Ο Άκης Πετρετζίκης, στο “Kitchen Lab”, παρουσίασε μια Γαλατόπιτα που είχε καρύδια, ενώ της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου έχει αμυγδαλόψιχα.

“Στο κυριακάτικο #KitchenLabTv σας έφτιαξα γκουρμέ συνταγές… με υλικά που είχαμε και στο χωριό! 😇 Μετέτρεψα τα φασολάκια σε σαλάτα με πέστο άνηθου, μαγείρεψα το πιο γρήγορο αλλά κλασικό κουνέλι στιφάδο, και σας γλύκανα με τη συγκλονιστική γαλατόπιτα Μάνης! Βρείτε τες στο link στο προφίλ μου!”

Μετά από τις δηλώσεις της Μπαρμπαρίγου για την αντιγραφή της συνταγής της, ο Άκης Πετρετζίκης δημοσίευσε ένα Instastory όπου απεικονίζεται ο ίδιος σε έναν πίνακα ζωγραφικής, σχολιάζοντας: “Ποιός κάνει την καλύτερη Γαλατόπιτα; Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν! Tip: Αντί για καρύδια, μπορείτε να βάλετε αμύγδαλα”

Εσείς τι έχετε να πείτε;


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.