Φαντάσου να μεγαλώνεις το παιδί σου με στερήσεις, πόνο και θυσίες. Και όταν αυτό καταφέρνει να κάνει πραγματικότητα τα όνειρά του, να στο ανταποδίδει με τον πιο γλυκό τρόπο!

Ο λόγος για τον Πυργιώτη αθλητή του Απόλλωνα Πύργου, Εμμανουήλ Καραλή που αναδείχθηκε 4ος ολυμπιονίκης στο επί κοντώ ανδρών και μάλιστα, φλερτάροντας ως την τελευταία στιγμή με το μετάλλιο!

Μάλιστα, η επίδοσή του είναι πανελλήνιο ρεκόρ νέων ανδρών και ταυτόχρονα η καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ Έλληνας αθλητής στο αγώνισμα!

Μετά το τέλος του τρομερού αγώνα του, έκανε μία αφιέρωση στους γονείς του. «Ευχαριστώ μαμά και μπαμπά» ήταν το μήνυμα του Εμμανουήλ Καραλή, ο οποίος απέδειξε ότι το μέλλον του ανήκει, αφού βάζει πλώρη για ένα μετάλλιο στο Παρίσι το 2024!

Στην ανάρτηση που έκανε για το φινάλε της παρουσίας του ο 21χρονος πρωταθλητής ήταν τρομερά ενθουσιασμένος για την πορεία του, μια και το όνειρό του είχε λάβει μορφή και υπόσταση. Χαρακτηριστικά έγραψε, συνοδεύοντας τη πλέον σημαδιακή φωτογραφία που επέλεξε για την ανάρτησή του.

 

 

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.