Η Cayce LaCorte έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αφού αποκάλυψε ότι μεγαλώνει τις κόρες με την αντίληψη ότι δεν υπάρχει «παρθενιά» και πως στην πραγματικότητα είναι μια «πατριαρχική έννοια».

Όσον αφορά την ανατροφή των παιδιών, όλοι οι γονείς έχουν διαφορετικές ιδέες για το τι πρέπει και δεν πρέπει λέμε στα παιδιά μας.

Αλλά μια μαμά προκάλεσε μια αναταραχή στο διαδίκτυο αφού παραδέχτηκε ότι διδάσκει στις πέντε κόρες της ότι δεν υπάρχει παρθενιά.

Η συγγραφέας Cayce LaCorte έγινε viral στο TikTok αφού δημιούργησε το δικό της βίντεο λέγοντας:

“Ανατρέφω τις πέντε κόρες μου να πιστεύουν ότι δεν υπάρχει παρθενία. Είναι μια πατριαρχική έννοια που χρησιμοποιείται για τον έλεγχο των γυναικών και δεν εξυπηρετεί κανέναν άλλο σκοπό πέρα από το να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν άσχημα για τον εαυτό τους.”

Επειδή κάποιος τύπος έβαλε το πέος μέσα σου σε κάποια φάση της ζωής σου, δεν αλλάζει την αξία σου, δεν αλλάζει το ποιά είσαι. Δεν αλλάζει τίποτα άλλο πέρα απ’ το γεγονός οτι συνέβη.

“Το σεξ είναι σημαντικό, είναι μια μεγάλη υπόθεση, θα πρέπει πάντα να είναι μια μεγάλη υπόθεση. Δεν έχει καμία σχέση με την πρώτη σας φορά και είναι απλώς γελοίο να δέχομαι κριτική από άλλες μαμάδες λέγοντας μου “Ω, δεν φοβάσαι ότι θα κάνεις τις κόρες σου να πηγαίνουν με τον έναν και τον άλλον;” Όχι. Δεν με απασχολεί αυτό. Με απασχολεί να μεγαλώνω καλούς ανθρώπους, να έχουν σταθερές αξίες και να ξέρουν οτι όταν κάνουν δικές τους επιλογές πρέπει να τις κάνουν έξυπνα και επειδή το θέλουν. Όχι επειδή κάποιος τους λέει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουν.”

Περισσότεροι από δύο εκατομμύρια άνθρωποι έχουν παρακολουθήσει έκτοτε το κλιπ, με πάνω από 500.000 likew και 22.000 να σχολιάζουν.

Πηγή: mirror.co.uk


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.