Στη συνέχεια της καταγγελίας της πρώην συζύγου του τραγουδιστή Κώστα Δόξα η οποία υποστηρίζει οτι υπέστη ξυλοδαρμό ακόμα και κατα την περίοδο της εγκυμοσύνης της, εκείνος απαντάει οτι σκοπός της είναι να τον πλήξει επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

Ο ίδιος έβγαλε την παρακάτω ανακοίνωση:

“Με έντονη αγανάκτηση αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για τα δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς απο τη συγκεκριμένη κατευθυνομένη δημοσίευση που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε ένα τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά απο έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώτη σύζυγο μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οιονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα μου μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κορης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου απο συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας οτι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε προσπαθεί να σπηλιώσει την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευσημ αλλά και να απόσχετε απο οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί απο τη Δικαιοσύνη και μόνο.”

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.