Τα 40ά γενέθλια είναι ορόσημο στη ζωή οποιουδήποτε ανθρώπου, το ίδιο και για την Κέιτ Μίντλετον που έχει τα γενέθλιά της.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είναι γεννημένη στις 9 Ιανουαρίου του 1982, μια επέτειο που την βρίσκει να έχει καταφέρει όλα όσα ήθελε στη ζωή της. Έχει κάνει έναν ευτυχισμένο γάμο, έχει αποκτήσει τρία παιδιά και είναι το πιο δημοφιλές ανώτερο μέλος της βρετανικής οικογένειας της Αγγλίας.

Καθώς μπαίνει στην πέμπτη δεκαετία της ζωής της, βλέπουμε ότι η άλλοτε εσωστρεφής Κέιτ φαίνεται να πατάει γερά στα πόδια της και να έχει αντιληφθεί τη δύναμη που έχει αποκτήσει μέσα από την καλή σχέση της με τον κόσμο.

Μετά από μια δεκαετία στη δημόσια ζωή, η Κέιτ όχι μόνο έχει αποκτήσει μεγάλη άνεση στις δημόσιες εμφανίσεις της, αλλά έχει προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα δίνοντας έμφαση στο έργο της ζωής της που αφορά τα παιδιά και τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Η Κέιτ που βλέπουμε σήμερα, είναι αποτέλεσμα χρόνων σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού. Η ίδια δεν γεννήθηκε για να είναι δημόσιο πρόσωπο. Είναι συγκρατημένο άτομο και ποτέ δεν θα είχε αναζητήσει δημόσιο ρόλο αν δεν είχε παντρευτεί τον Γουίλιαμ, λένε οι φίλοι της.

Πλέον, η Κέιτ έχει ξεπεράσει τη νευρικότητά της γύρω από τη δημόσια ομιλία χωρίς μάλιστα να λάβει κάποια επίσημη εκπαίδευση. Η ίδια είναι πολύ εργατική και κάνει σκληρή προετοιμασία κάθε φορά που πρόκειται να μιλήσει δημόσια.

πηγή: thetoc.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.