Η Κάτια Ζυγούλη ήταν καλεσμένη στο “Πρωινό” με τη Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα. Η χαμηλών τόνων Κάτια, μίλησε για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και την ισορροπία που πρέπει να κρατηθεί στο σπίτι με τέσσερα παιδιά.

“Όταν έχεις ένα μωρό είναι σαν να σου δίνουν ένα αυτοκίνητο και δεν ξέρεις να οδηγείς. Το τέταρτο παιδί πάει μόνο στον αυτόματο. Ο Απόλλωνας είναι στο σπίτι μόνος του, παίζει, τρώει, τα πάντα μόνος του, από πολύ μικρός. Το πρώτο παιδί το κάνεις βασίλισσα, μετά σιγά σιγά ισορροπείς. Οι μαμάδες έχουμε κεραίες, καταλαβαίνεις πού πρέπει να δώσεις και πόσο. Έχω επιλέξει να είμαι στο σπίτι, παρόλα δεν νιώθεις απόλυτα ολοκληρωμένη, θέλεις και το δικό σου δημιουργικό κομμάτι γι’ αυτό και ξεκίνησα το κανάλι μου στο Youtube και μετά ήρθε η εκπομπή στην ΕΡΤ. Μετά τη δουλειά έχω τόση πολλή ενέργεια και χαρά να γυρίσω να δώσω στα παιδιά που δεν την έχω αν είμαι μέσα στο σπίτι όλη τη μέρα” δήλωσε.

Στη συνέχεια, μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα παιδιά με την τηλεκπαίδευση.

“Η τηλεκπαίδευση στη  μεγάλη μου κόρη λειτούργησε θετικά, αποφάσισε να διαβάσει για να βελτιώσει τους βαθμούς της. Πριν την κυνηγούσα. Για τα μεσαία διχάζομαι πιο πολύ. Κάποια στιγμή τα βλέπω ότι ξεφεύγουν και αρχίζουν να τρέχουν μέσα στο σπίτι και πρέπει να τα μαζέψω. Δεν θέλω να τα πιέζω.”

Μέσα στην κουβέντα, ανέφερε ότι της αρέσει που ο σύζυγός της είναι τόσο επιθυμητός στο αντίθετο φύλο: “Αν με κουράζει που τον θέλουν όλες; Το χαίρομαι!” είπε το όμορφο μοντέλο.

Δείτε τη συνέντευξη εδώ:

Πηγή: Youtube ANT1 TV


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.