Το δικό της κανάλι έχει δημιουργήσει στο Youtube η Κάτια Ζυγούλη, από όπου και μοιράζεται tips μόδας, ομορφιάς και τρόπου ζωής.

Στο τελευταίο της βίντεο μάλιστα, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά και μοντέλο, απάντησε με ειλικρίνεια στα ερωτήματα που της έκαναν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Πολλές αφορούσαν την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον pop star, τα παιδιά της, καθώς και τη γυμναστική και τη διατροφή που ακολουθεί για να διατηρεί την καλλίγραμμη σιλουέτα της.

Έχω κυτταρίτιδα από την κοιλιά μέχρι τον αστράγαλο. Κάνω διαλειμματική δίαιτα, αυτό που τρως τις 8 ώρες και τις 16 όχι. Αλλά τις 8 ώρες μην του δώσετε και καταλάβει, χρειάζεται μέτρο. Δύο γεύματα, καλό φαγητό, καλή ποιότητα, όχι λιπαρά” είπε αρχικά.

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη μετά τις εγκυμοσύνες:

“Μια καταθλιψούλα την πέρασα, αλλά όχι διαγνωσμένη, δεν πήρα θεραπεία. Αλλά να σας πω κάτι, δεν είναι εύκολο, ούτε στο πρώτο ούτε στο δεύτερο. Σου έρχεται λίγο το πάνω – κάτω. Ο κόσμος σου μπερδεύεται, έχεις και τις μαύρες σου”. Αλλά, κοιτάξτε τώρα!

Ακόμη, είπε για την κοιλιά της μετά από τέσσερις γέννες:

“Μετά από τέσσερις εγκυμοσύνες η κοιλιά μου δεν ήταν σε καλή κατάσταση. Έκανα πάρα πολύ διατροφή, έκανα πάρα πολύ γυμναστική τη στιγμή που το αποφάσισα εγώ και ήρθε και έγινε κούκλα. Όταν λίγο χαλαρώνω με το φαγητό και τη γυμναστική, η κοιλιά ακολουθεί τους ρυθμούς μου και χαλαρώνει και αυτή. Στην κοιλιά δεν θα έκανα επέμβαση. Είναι επικίνδυνο και επώδυνο”.

Δείτε το βίντεο εδώ:

 

Πηγή: womantoc.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.