Μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Ιωάννα Μαλέσκου στο περιοδικό ΟΚ! που κυκλοφορεί με τα «ΝΕΑ Σαββατοκύριακο» ξεκαθαρίζοντας πολλά πράγματα που αφορούν την ίδια, αλλά και τη μεταγραφή της από την κρητική τηλεόραση σε ένα μεγάλο κανάλι.

Ο χαρακτηρισμός «Μενεγάκη της Κρήτης» την ακολουθεί από την πρώτη στιγμή που έφτασε στην Αθήνα.

«Όταν ο ερχομός μου στην Αθήνα συνέπεσε συμπτωματικά με την προσωρινή απουσία της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, είπαν ότι περίμενα να φύγει εκείνη για να ανέβω» λέει χαρακτηριστικά.

Οι δύσκολες στιγμές της σεζόν -της πρώτης της στην Αθήνα- ήταν πολλές όπως ομολογεί.

«Υπήρξαν πολλές τέτοιες στιγμές, ιδίως στο ξεκίνημα. Στιγμές που στενοχωριόμουν, συγκινούμουν ή ακόμα και καταρρακωνόμουν. Είμαι σκληρό καρύδι. Αλλά όταν κλείνει η πόρτα του σπιτιού μου, σπάω. Τους δύο πρώτους μήνες, χωρίς να έχω δώσει ακόμα τα δείγματα γραφής μου, έγραψαν και είπαν πράγματα δημόσια που δεν ανταποκρίνονταν στην πραγματικότητά μου και με πλήγωσαν πολύ. Δεν το έδειξα ποτέ. Έχω δώσει ελάχιστες απαντήσεις σε πράγματα που προσέβαλαν εμένα και τον σταθμό».

Η Ιωάννα Μαλέσκου αναφέρθηκε στο περιστατικό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου -που τονίζει ότι έχει ξεκαθαριστεί- και λέει:

«Δεν ήταν το θέμα μου τόσο προς το πρόσωπό της όσο προς εκείνους που έστηναν την εκπομπή σε επίπεδο αρχισυνταξίας. Εν πάση περιπτώσει, το θέμα αυτό έχει επιλυθεί και μακάρι να μπορούσα να τη συναντήσω από κοντά».

Το πρόσωπο που έβγαλε στην εκπομπή της δίχασε για το ποια είναι τελικά η Ιωάννα Μαλέσκου. Τι απαντά σε αυτό;

«Έτσι όπως με βλέπεις τώρα σοβαρή, μπορεί να με δεις να χορεύω. Μου αρέσει να σπάω τον πάγο, αν και έχω χαρακτηριστεί εξαιρετικά παγερή. (Γελάει.) Οι άνθρωποι που με γνώριζαν δεν έβλεπαν την Ιωάννα που ήξεραν. Είχα βγει έξω από τα νερά μου, κάθε μέρα έπρεπε να προγραμματίζομαι με αυτό που μου ζητούνταν. Όταν άκουσα σκληρές κριτικές στην αρχή, είπα στο κανάλι ότι «μάλλον δεν είμαι αυτό που αναζητάτε, ίσως δεν κάνω γι’ αυτό». Τότε ήταν που άρχιζε να αλλάζει η θεματολογία της εκπομπής».

Οι φωτογραφίες που εξαφανίστηκαν και το bullying που δέχτηκε για τα μαλλιά της

Πες μου για τις παλαιότερες φωτογραφίες που εξαφανίστηκαν από το Instagram σου. Ειπώθηκε ότι σου το επέβαλε ο ΣΚΑΪ.

«Το άκουσα κι αυτό. Ο σταθμός δεν ασχολήθηκε ποτέ. Ποτέ δεν μου υπέδειξαν τι να κάνω. Όταν όμως ξεκινάς σε μια νέα συνθήκη, οφείλεις να είσαι πιο προσεκτικός με τη δημόσια εικόνα σου. Μου πήρε πολύ καιρό να το κάνω αυτό γιατί το Instagram δεν σε αφήνει να τα σβήσεις όλα μαζί.

Και τα μαλλιά σου άνοιξες. Είχε ειπωθεί ότι το κανάλι σε ήθελε πλατινέ ξανθιά.

«Όχι, το είχα κάνει χωρίς να ενημερώσω κανέναν. Τι έχει υποφέρει αυτός ο σταθμός! Επειδή δεν θέλω να στενοχωρώ κανέναν, δεν μιλούσα στην αρχή, όμως η εικόνα μου δεν με ικανοποιούσε, ένιωθα ότι πρέπει να αλλάξω πράγματα. Οπότε το πρώτο πράγμα που έκανα, όπως κάθε γυναίκα, ήταν να ξεσπάσω στα μαλλιά μου. Όταν όμως είσαι στην τηλεόραση, οφείλεις να έχεις ενημερώσει τους μηχανισμούς. Δεν το είχα θεωρήσει σημαντικό θέμα, μέχρι που άρχισαν να λένε ότι αυτή αντιγράφει τη Μενεγάκη. Είχα τόσο πολλά και κακεντρεχή σχόλια στο προφίλ μου που είπα «τι ήθελα και το έκανα;». Αν έχω μετανιώσει για κάτι, αυτό είναι το κατάξανθο χρώμα, που τελικά δεν με κολάκευε κιόλας».

Το κράτησες καιρό όμως και μόλις πρόσφατα τα έκανες πιο σκούρα.

Ναι, γιατί στηρίζω τις επιλογές μου. Αν το άλλαζα αμέσως, θα έλεγαν «αυτή δεν πάει καλά». Άσε που δεν μπορούσα να πάω κομμωτήριο μετά λόγω καραντίνας. Αν το έκανα, θα με έψεγαν και για αυτό. Μέχρι που έφτασε η ρίζα στα πέντε δάχτυλα. Ακόμα και για αυτό τα άκουσα! Έφτασα σε σημείο να απενεργοποιήσω σχόλια στο Instagram. Τότε έλεγαν ότι άλλαξα τα μαλλιά μου γιατί φοβόμουν μη μου πάρει τη θέση η νικήτρια του Big Brother.

Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο. Αυτό ένιωσα ότι με μόλυνε. Έχεις δικαίωμα να μη με βλέπεις, αλλά όχι να φτάνεις να καταριέσαι τη μητέρα μου και το σκυλάκι μου. Κι αυτό, ξέρεις, με τα σχόλια είναι κολλητικό. Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Εκεί κατάλαβα ότι πρέπει να προσέχω πολύ τι μοιράζομαι με τον κόσμο και κάπου «κλείδωσα».

Ζήτησα από τη μητέρα μου να μη μου στέλνει ό,τι γράφεται. Όσο και αν τη λατρεύω, της είπα ότι αν συνεχίσει να μου στέλνει ό,τι διαβάζει για μένα στο Διαδίκτυο, δεν θα ξαναμιλήσουμε ποτέ».

 

 

Πηγή: in.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.