Η Ελλάδα είναι στον τελικό της Eurovision! Η Στεφανία προκρίθηκε άξια με μία υπέροχη ερμηνεία και το «Last Dance» και θα είναι στον τελικό που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Ρότερνταμ! Μπράβο στο υπέροχο κορίτσι, μπράβο στην ελληνική συμμετοχή.

Μαζί με την Ελλάδα, από τον Β’ ημιτελικό προκρίθηκαν εννέα ακόμη χώρες και συγκεκριμένα οι: Αλβανία, Σερβία, Βουλγαρία, Μολδαβία, Πορτογαλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο, Ελβετία, Φινλανδία.

Η Στεφανία τα κατάφερε, εντυπωσίασε και έκανε μία πολύ καλή προσπάθεια και εμφάνιση που της έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό.

Αλλά οι εκπλήξεις της βραδιάς ήταν πολλές και η μεγαλύτερη δεν ήταν άλλη απο την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της στην Eurovision και η συγκίνησή της ήταν εμφανής.

 

Με ένα συγκινητικό μήνυμα προς τους κατοίκους της Κορινθίας λόγω των πυρκαγιών ξεκίνησε η μετάδοση του Β Ημιτελικού του 65ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision.

Η Μαρία Κοζάκου και ο Γιώργος Καπουτζίδης με ευπρέπεια και συστολή απέναντι σε μία βαριά επικαιρότητα λόγω της δραματικής κατάστασης με τις μεγάλες φωτιές να κατακαίνε περιουσίες και δάση έκαναν μία εισαγωγή χαμηλών τόνων ως όφειλαν.

 

πηγή: protothema.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.