Άνω κάτω έχει γίνει το Παλάτι μετά και από την ανακοίνωση των Μέγκαν – Χάρι, να παραχωρήσουν συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϋ, στην οποία φημολογείται πως θα αποκαλύψουν τα πάντα για την ζωή τους στην βρετανική μοναρχία.

Όπως έγινε γνωστό, η Βασίλισσα αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, οργανώνοντας διάγγελμα μέσω τηλεόρασης στον βρετανικό λαό, στις 7 Μαρτίου, λίγες μόνο ώρες πριν ο άλλοτε “χαϊδεμένος” της εγγονός με την σύζυγό του, μοιραστούν τη ζωή τους με το τηλεοπτικό κοινό.

“Σήμερα, το Παλάτι του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσε οτι η μονάρχης θα απευθυνθεί στον βρετανικό λαό μέσω του BBC ONE, έχοντας στο πλευρό της τον πρίγκιππα Κάρολο και τον Πρίγκιππα Γουίλιαμ” ανέφερε η Daily Mail.

Στον “ακύρηχτο” πόλεμο συμμετέχει πλέον και ο Γουίλιαμ , ο οποίος σε διαρροές που έγιναν, δεν κατάφερε να κρύψει τα συναισθήματά του για τις κινήσεις του αδερφού του, τον οποίο και κατηγόρησε για ασέβεια απέναντι στη Βασίλισσα.

Τελικά κάθε οικογένεια έχει τα προβλήματά της…


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.