HOT TOPICS

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Όλη η αλήθεια για την επανασύνδεση με τον Snik

Το πανέμορφο μοντέλο και πλέον παρουσιάστρια παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο νέο τεύχος του Nitro και απάντησε στον Πέτρο Κωστόπουλο για όλα.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκάλυψε ότι είναι single στην προσωπική της ζωή και πως δεν έχει υπάρξει επανασύνδεση με τον Snik, ωστόσο οι δυο τους παραμένουν δυο αγαπημένοι φίλοι μετά τον χωρισμό τους.

Ας δούμε μαζί ένα μικρό απόσπασμα της συνέντευξής της:

Η εκπομπή μετά που έκανες η απογευματινή, το Pop Up, και έκανε μέτρια νούμερα, σε χάλασε; Μπήκες στο τριπάκι με τα νούμερα, όπως όλοι μας;

Καθόλου δε με χάλασε. Δε με ενδιέφερε ποτέ που έγραφαν τι έκανα ή πού είμαι και τι κάνω. Δε με ενδιαφέρει τι γράφουν

Εγώ μετά από τόσα χρόνια δεν το είχα καταφέρει αυτό που λες. Παθαίνω ένα ταράκουλο.

Να μην περνάς. Εγώ είμαι στα καλύτερα μου χρόνια, έχω μια ζωή και την περνάω όπως και τόσοι άλλοι με κορωνοϊό, με πόλεμο, με λάθος νούμερα…Και χωρίς γκόμενο θα σου πω εγώ. Ε όχι! Είναι ζωή αυτή, να κάθομαι και να σκάω για το τι λένε; Θέλω να ζήσω καλά και να κάνω την οικογένεια μου. Δε με νοιάζει κάτι άλλο.

Βλέπεις και στα social media που θα πάει κάποιος επώνυμος ή γνωστός (δε μιλάω μόνο για σένα) σε ένα καλό εστιατόριο να φάει ή θα πάει μια καλλίπυγος δεσποινίς όπως εσύ, στη Χαβάη, και θα της γράφουν από κάτω «εμείς εδώ πεθαίνουμε, εμείς εδώ έχουμε κορονοϊό, έχει πόλεμο κι εσύ γλεντάς σε διακοπές και μπουζούκια ή στα χιόνια..;». Κι αυτός που το γράφει μπορεί εκείνη τη στιγμή να είναι στα μπουζούκια. Αυτό πώς το βρίσκεις;

Ναι, τι θα κάνουμε; Θα σταματήσουμε τη ζωή μας; Είναι μια συνθήκη που πάντα τη ζούσαμε και λόγω του διαδικτύου τη ζούμε πια όλοι μαζί, λες και γνωριζόμαστε. Θα κρίνει κάποιος κάποιον γιατί ξύπνησε το πρωί και αποφάσισε να κάνει κακό. Αυτό είναι πρόβλημα αυτουνού, πρέπει να πάει σε ψυχολόγο να τον κοιτάξει.

Με ρωτάνε τα παιδιά στο γραφείο τι ερωτεύτηκες στον Snik. Το ρωτάνε βέβαια γιατί φαινομενικά είστε δύο άλλοι πλανήτες.

Φαινομενικά είμαστε. Ερωτεύτηκα την καλοσύνη του Δημήτρη, την αμεσότητα του, την ειλικρίνεια που συνάντησα για πρώτη φορά σε άνθρωπο στην Ελλάδα. Ειλικρίνεια στα πάντα του. Με νοιάζεται αληθινά, είναι τζέντλεμαν.

Πώς ήταν δηλαδή τζέντλεμαν;

Όπως το έχουμε δει στις παλιές ταινίες. Όταν ερωτεύεσαι με κάποιον, Πέτρο, δε σε νοιάζει τι λέει ο καθένας. Αυτό που είχα με τον Δημήτρη δε μετριέται με την εμφάνιση, με τα ρούχα που φοράει, τι αυτοκίνητο οδηγάει και αν είναι πρώτος στο Spotify. Εμένα με νοιάζει όταν ξαπλώνουμε μαζί το βράδυ στο κρεβάτι, να σκέφτεται να φέρει ένα ποτήρι νερό για μένα.

Πριν μου είπες δεν έχεις γκόμενο, άρα σημαίνει πως είναι άτοπα όσα λένε για επανασύνδεση με τον Snik.

Όχι, δεν είμαστε μαζί.

Άρα είστε φίλοι;

Είμαστε δύο άνθρωποι αγαπημένοι που βρεθήκαμε ώριμα, χωρίσαμε ώριμα και απολαμβάνουμε ο ένας την παρέα του άλλου.

Το σεξουαλικό πόσο ρόλο παίζει κατά τη γνώμη σου;

Βασικό. Είμαι στο άνθος της ηλικίας μου, δε γίνεται να μην παίξει.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: nitro.gr, tlife.gr

Φωτογραφίες: Θανάσης Κρίκης


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.