Ένα απλό αλλά cozy δωμάτιο περίμενε να υποδεχτεί το κοριτσάκι που υιοθέτησε η Ευγενία Δημητροπούλου από τη Σιέρα Λεόνε.

Μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram η ηθοποιός παρουσίασε μια γωνιά του, όπου κυριαρχούν το λευκό, οι γήινες και παστέλ αποχρώσεις. Την επίπλωση αποτελούν μια μίνιμαλ συρταριέρα και η βρεφική κούνια, ενώ τη διακόσμηση συμπληρώνουν κάδρα και αυτοκόλλητα στον τοίχο με παραμυθένιες παραστάσεις. Ένα λούτρινο κουνελάκι, ένα επιτραπέζιο φωτιστικό και σημαιάκια στον τοίχο συμπληρώνουν τη ζεστή και ταυτόχρονα παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα.

Την είδηση της υιοθεσίας ανακοίνωσε η Δημητροπούλου πρόσφατα, μέσα από το λογαριασμό της στο Instagram, με μια φωτογραφία όπου διακρίνεται το μικροσκοπικό χεράκι του κοριτσιού να την αγκαλιάζει:

«Παναγιά μου, σε ευχαριστώ. Εδώ και λίγες ημέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα, ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις!».

πηγή: marieclaire.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.