HOT TOPICS

Εριέττα Κούρκουλου vs Βάσω Λασκαράκη: η σκληρή απάντηση του Λευτέρη Σουλτάτου

Ένα νέο μέτωπο έχει ανοίξει στην εγχώρια showbiz τις τελευταίες ώρες και πρωταγωνίστριες αυτού είναι η Βάσω Λασκαράκη και η Εριέττα Κούρκουλου.

Όλα ξεκίνησαν, όταν η γνωστή ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία κρατά τα δυο κουτάβια που γέννησε o σκύλος της.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση φαίνεται πως ενόχλησε την Εριέττα Κούρκουλου, καθώς – όπως υποστήριξε – η ηθοποιός διαφήμισε τη γέννα του σκυλιού της τη στιγμή που χιλιάδες αδέσποτα είναι στον δρόμο.

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Δεν τη ξέρω την κοπέλα και δεν έχω κάτι εναντίον της, αλλά αλήθεια τώρα, μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμα διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… Σας παρακαλώ πια!»

Την ίδια άποψη με την Εριέττα Κούρκουλου είχε και η Κατρίνα Τσάνταλη, η οποία σχολίασε χαρακτηριστικά στη φωτογραφία της ηθοποιού:

«Είναι πανέμορφα τα κουτάβια όμως παλεύουμε να περνάμε το μήνυμα της στείρωσης των σκύλων μας για τη δική τους υγεία αλλά και το υπερτεράστιο πρόβλημα αδέσποτων που αντιμετωπίζουμε στη χώρα μας. Για κάθε ένα από τα σπιτικά κουτάβια που γεννιούνται κλείνει η πόρτα σε ένα αδέσποτο κουτάβι. Παρακαλώ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου, μην βάζετε τα σκυλάκια σας να γεννούν αν δεν είστε νόμιμοι εκτροφείς».

Μετά τον σάλο που ξέσπασε και τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν στα social media, ο Λευτέρης Σουλτάτος αποφάσισε να πάρει θέση στο θέμα και να υπερασπιστεί τη σύζυγό του, Βάσω Λασκαράκη.

Δημοσιεύοντας μια σειρά από stories στο Instagram, o ίδιος έγραψε, μεταξύ άλλων:

«Καλησπέρα σε όλους τους φιλόζωους. Αν και δεν συνηθίζω να δίνω εξηγήσεις επειδή τα έχω καλά με τη συνείδησή μου με λύπη μου είδα την επίθεση που έγινε στη γυναίκα μου σε μία φωτογραφία που ανέβασε τα κουτάβια μας. Αν θέλετε λοιπόν κάποιον να πυροβολήσετε φιλόζωοι αλλά ορισμένοι μισητές των ανθρώπων τότε ελάτε στο δικό μου προφίλ γιατί το σκυλί είναι δικό μου και έχω την πλήρη ευθύνη του. Άρα εμένα να βρίσετε, εμένα να απειλήσετε εμένα να καταγγείλετε.

Και όλα αυτά γιατί δεν στείρωσα ένα σκυλί που ζει σε περιφραγμένο χώρο ελεύθερο! Γιατί έτσι θέλω να ζει σε περιφραγμένο ελεύθερο χώρο! Γιατί έτσι θέλω να ζει το κατοικίδιο μου ελεύθερο εντός περιφραγμένης οικίας μας! Εδώ και 25 χρόνια που έχω σκυλιά έτσι ζουν και έτσι θα ζουν όσες καταγγελίες και να μου κάνετε! Όχι δεν το στείρωσα όπως δεν κάνει και στο παρελθόν γιατί ποτέ δεν χρειάστηκε, ποτέ δεν είχα εγκυμοσύνη απρόβλεπτη όπως συνέβη τώρα.

Και δεν στειρώνω γιατί το άλλο σκυλί (ένα αδέσποτο) που βρήκαμε και περιθάλψαμε και υιοθετήσαμε στην Κρήτη μετά τη στείρωση που του κάναμε έχει ένα σωρό προβλήματα υγείας, γιατί η στείρωση δεν είναι κάτι φυσιολογικό, είναι κόντρα στη φύση.

Έχω μάθει να αναλαμβάνω τις ευθύνες μου αλλά δεν έχω μάθει να την κακία σας. Το τι φιλανθρωπίες κάνουμε και το πόσο βοηθάμε τις φιλοζωικές οργανώσεις ας μας κρίνει ο θεός, θα παραμείνει εντός της οικίας και της συνείδησής μας. Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά με υγεία».

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: faysbook.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.