Με αφορμή την ημέρα της γυναίκας πριν απο λίγες ημέρες, η Εριέττα Κούρκουλου μίλησε στο περιοδικό Gala μαζί με 19 ακόμη γυναίκες.

Η κάθε μία μίλησε για τη δική της ιστορία. Η Εριέττα Κούρκουλου, ιδρύτρια του “Save a Greek Stray” μίλησε για το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με τα ζώα σε μια αποκλειστική εξομολόγηση:

Για κάθε παιδί που μεγαλώσει στην Ελλάδα, η διαφορετικότητα είναι επικίνδυνη. Η δική μου διαφορετικότητα ήρθε με τη μορφή μιας πολυ καλής οικονομικής κατάστασης, και δυο γονέων που βρίσκονταν διαρκώς στα φώτα της δημοσιότητας. Η τιμωρία μου για όλα αυτά ήταν ο αποκλεισμός μου απο τα περισσότερα παιδιά της ηλικίας μου και η αθεμελίωτη κολακεία των ενηλίκων, τους οποίους γρήγορα έπαψα να εμπιστεύομαι.

Έτσι, ξεκίνησε ο θαυμασμός μου για τα ζώα.

Παρατήρησα οτι για εκείνα ήμουν ένας άνθρωπος σαν όλους τους άλλους και το μόνο που με ξεχώριζε ήταν η ευγένεια μου προς εκείνα, την οποία και επιβράβευαν δείχνοντάς μου εμπιστοσύνη.

Όταν έχεις την τύχη να βρίσκεσαι κοντά σε μη ανθρώπινα ζώα, αντιλαμβάνεσαι οτι έχουν δικά τους συναισθήματα, επιθυμίες και προτιμήσεις, όπως έχουμε και εμείς.

Ξαφνικά ανοίγεις τα μάτια σου στην κόλαση που έχουμε δημιουργήσεκαι όλα αυτά τα πλάσματα που είχαν την ατυχία να μη γεννηθούν άνθρωποι.

Απο εκείνη τη στιγμή, λοιπόν δεν μπορείς να κοιμηθείς βράδυ αν δεν έχεις κάνει κάτι γι’ αυτά.

Πηγή: missbloom.gr, espresso.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.