HOT TOPICS

Ελεονώρα Μελέτη: «Του λέω δώσε μου ένα διαζύγιο να τελειώνουμε από αυτή την ιστορία, δεν τα μπορώ αυτά»

Μία άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η γνωστή παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη στον Τάσο Τρύφωνος και στην εκπομπή τετ-α-τετ.

Η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα μίλησε για τη μητρότητα, τον σύζυγό της Θοδωρή Μαροσούλη, το #metoo και τους προφυλακισμένους στις φυλακές Τρίπολης, Δημήτρη Λιγνάδη και Πέτρο Φιλιππίδη.

«Είχα πει, που ισχύει και τώρα, πως εάν δεν είχαν αλλάξει οι συνθήκες, αν δεν είχα γνωρίσει τυχαία τον άντρα μου, αν δεν μου είχε δημιουργήσει τις συνθήκες να γίνω μητέρα και να μην είχα παντρευτεί και να μην είχα κάνει παιδιά, δε θα με πείραζε. Θα ήμουν εξίσου ευτυχισμένη» ανέφερε στα πρώτα λεπτά της συνέντευξής της η Ελεονώρα Μελέτη αναφορικά με τον γάμο και τη μητρότητα.

Για τη γνωριμία με τον Θοδωρή Μαροσούλη, η Ελεονώρα Μελέτη εξομολογήθηκε πως «γνώριζα τις αδερφές του. Με μία από τις αδερφές του είχαμε μία κοινή γνωστή που είχαμε βγει κάνα δύο φορές έξω, και για κάποιο λόγο επέμενε πως ταίριαζα με τον Θοδωρή. Είχαν προσπαθήσει κάνα δύο φορές να μας κάνουν το κονέ, αλλά εγώ όποτε ψιλιαζόμουν ότι πάνε να μου γνωρίσουν άνθρωπο, δεν πολυψηνόμουν κι έβρισκα δικαιολογίες. Δύο τρεις άλλες φορές που θα συναντιόμασταν, πάλι κάτι γινόταν και δεν…

Έγινε λοιπόν εντελώς τυχαία, όταν πήγα να δω μία παράσταση του Νίκου Μουτσινά. Ήξερα ότι δεν υπήρχαν εισιτήρια και γνωρίζοντας ότι η φίλη μου ξέρει την οικογένεια, πήρα τη φίλη μου για να μου βρει. Έπρεπε να δω την παράσταση και γι’ άλλους λόγους. Ήρθε λοιπόν να με ρωτήσει εάν εγώ και οι συνοδοί μου ήμασταν καλά με τις θέσεις και αυτή ήταν η πρώτη γνωριμία»

Ο γάμος, το διαζύγιο και η μητρότητα

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο κομμάτι του γάμου και το υπό ποιες συνθήκες έγινε.

«Ο γάμος δεν ήταν κάτι που μας απασχόλησε ποτέ με τον Θοδωρή. Έχει γίνει καθαρά για γραφειοκρατικούς λόγους, όπως επίσης για καθαρά γραφειοκρατικούς λόγους θα ήθελα να “χωρίσω”. Πρέπει να δηλώνω “πόθεν έσχες”, επειδή δηλώνει ο άντρας μου. Ξέρεις τι τρέξιμο είναι αυτό; Δεν τα μπορώ αυτά τα πράγματα, του λέω δώσμου ένα διαζύγιο να τελειώνουμε από αυτή την ιστορία».

«Παντρευτήκαμε καθαρά για να βγει το παιδί με το επίθετο του Θοδωρή από το νοσοκομείο. Διαφορετικά θα έβγαινε Αλεξάνδρα Μελέτη. Δεν το ήθελα ούτε εγώ, ούτε ο Θοδωρής αυτό. Παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο που διήρκησε τρία λεπτά. Το είπαμε στους φίλους μας, καθαρά για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις» τόνισε σε άλλο σημείο η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη.

Και ενώ όπως είχε γίνει γνωστό ότι η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν στο Δημαρχείο της Εκάλης, τελικά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε, γιατί το ζευγάρι αποφάσισε να αλλάξει δύο ώρες πριν την τοποθεσία του γάμου του.

«Παντρευτήκαμε στα γραφεία στα γραφεία της εταιρίας του γαμπρού μου. Παντρευόμασταν τύπου 13.30 και στείλαμε στις 11 σε αυτούς που θα έρχονταν και αλλάξαμε την τοποθεσία» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη μητρότητα, η Ελεονώρα Μελέτη δήλωσε ότι «αν υπάρχει καμπανάκι μητρότητας, εγώ δεν το είχα ακούσει ποτέ. Δε μπορώ να σου πω ότι ήμουν από εκείνες τις εγκυούλες, που ήταν σούπερ χαρούμενη. Δυσκολεύτηκα πολύ. Δεν έβρισκα ρούχα να φορέσω, δε μπορούσα να κοιμηθώ, είχα κάτι τρελά ορμονικά. Είχα κάτι τρελές αϋπνίες».

Το εργασιακό περιβάλλον

«Μου την έχουν πέσει στη δουλειά, δε θα σου πω ψέματα. Έχω πληρώσει τη χιλόπιτα. Εγώ είχα έναν τρόπο αφιλτράριστο. Έχω πετάξει ατάκα σε αυτούς που μου την έχουν πέσει. Έχει έρθει κάποιος και μου έχει πει να πάμε στα μπουζούκια κι έχω πει “συγγνώμη με τον παππού μου, θα πάω στα μπουζούκια; Ο παππούς μου κοιμάται αυτή τη στιγμή”. Αυτό το πράγμα είχε αντίκτυπο, άλλαζαν οι βάρδιες, γίνονταν μεταθέσεις σε εκπομπές. Δεν το έκανα στοχευμένα. Δεν είναι όλα τα κορίτσια, υπάρχουν και κάποια κορίτσια που νιώθουν τρόμο» δήλωσε αναφερόμενη σε δικό της βίωμα «πεσίματος» στον επαγγελματικό χώρο.

Δες όλη την εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη στο Τετ α Τετ που προβλήθηκε στον Alpha Κύπρου:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: enimerotiko.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.