Σε συνέντευξή του στο Θέμα 104,6 μίλησε ο Ευρωβουλευτής Στέλιος Κυμπουρόπουλος, προκειμένου να ξεκαθαρίσει την θέση του, ύστερα από την τρομερή κατακραυγή που έχει ξεσπάσει γύρω από το όνομά του.

Όλα ξεκίνησαν όταν έγινε γνωστό πως, σε ψηφοφορία του Ευρωκοινοβουλίου, ψήφισε κατά των αμβλώσεων. Αυτή η είδηση πυροδότησε την κατακραυγή από τον κόσμο, αφού θεωρητικά τουλάχιστον, η γυναίκα θα έπρεπε να έχει τον απόλυτο λόγο για το τί θα συμβεί στο σώμα της.

Ο ίδιος ο Ευρωβουλευτής είπε “Ήταν μια παρερμηνεία. Δεν ψήφισα ποτέ κατά των αμβλώσεων, ψήφισα θετικά την τροπολογία για το δικαίωμα του παιδιού στην ζωή”. Έκανε επίσης λόγο για άδικη συζήτηση ξεκαθαρίζοντας πως είναι υπέρ του δικαιώματος των γυναικών στην αυτοδιάθεση του σώματός τους.

“H εν λόγω τροπολογία, η οποία δεν πέρασε, αναφερόταν στο δικαίωμα του παιδιού στη ζωή επί σύλληψης. Μιλάει δηλαδή και για την άλλη πλευρά, στην οποία οι γυναίκες θέλουν να κρατήσουν το παιδί και το κράτος θα πρέπει να παρέχει ασφάλεια στην εργασία, στους ελέγχους και στο σπίτι ώστε να είναι ασφαλής η γυναίκα με το παιδί”.

πηγή: protothema.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.