“Χαίρομαι που ήρθε αυτή η κάθαρση έστω και αργά” δήλωσε η Δέσποινα Καμπούρη στην εκπομπή “Love it” για τα όσα γίνονται τον τελευταίο καιρό στη χώρα μας όσον αφορά το Ελληνικό #metoo και τις καταγγελίες που έχουν βγεί στη δημοσιότητα.

“Έχω ζήσει το εργασιακό bullying που νομίζω πως οι περισσότεροι απο εμάς έχουμε βιώσει κάποια στιγμή στη ζωή μας. Όχι, όμως απο άντρες”.

Συνέχισε εξηγώντας: “Δεν ήταν κάτι που το έκρυβα απο τους κοντινούς μου. Δημόσια δεν χρειάστηκε να το πω ποτέ γιατί κατάφερα να το λύσω και είχα τη δυνατότητα να παραιτηθώ και να μην υπομένω άλλο το μένος άλλων ανθρώπων. Ευτυχώς κατάφερα εκείνη την περίοδο να επιβιώσω και χωρίς αυτή τη δουλειά. Και ήμουν και τυχερή γιατί αμέσως βρήκα μια άλλη δουλειά.’Ημουν σε ένα περιβάλλον τοξικό για μένα”.

“Δεν επιτρέπεται να γυρνάς στο σπίτι μετά τη δουλειά σου και να κλάις, να στεναχωριέσαι και να αναρωτιέσαι τι δεν κάνω καλά. Απευθυνθείτε σε ένα διευθυντή, σε έναν προιστάμενο, στον ιδιοκτήτη της εταιρίας που εργάζεστε, στο σωματείο σας… εν πάσι περιπτώσει μιλήστε γι αυτό που περνάς…”


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.