Γυναικοκτονία στη Ρόδο: «Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις» είχε πει το θύμα

11η γυναικοκτονία μέσα στο 2021… αυτή τη φορά στο νησί της Ρόδου, μια κοπέλα 31 έτους, τη Δώρα Ζαχαριά. Τη σκότωσε επειδή τον χώρισε…

Η ξαδέλφη της αδικοχαμένης, σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, μίλησε για τις εντυπώσεις που της έχει δώσει ο δράστης τις λίγες φορές που είχε συναντηθεί μαζί του.

«Τον γνώρισα στο σπίτι που είχαν νοικιάσει. Φαινόταν υπερπροστατευτικός. Μου είπε (σ.σ. ο 40χρονος) κάποια πράγματα, ότι την προσέχει, και σκέφτηκα πως σαν μεγαλύτερος είναι προστατευτικός» είπε.

Ενημέρωσε πως ζούσαν μαζί λιγότερο από δύο μήνες, όταν αποφάσισε η ξαδέλφη της να τελειώσει τη σχέση.

Ο 40χρονος, όπως είπε, «όταν έμειναν μαζί, άρχισε να έχει συμπεριφορές πολύ διαφορετικές με προηγουμένως».

Κομβικό σημείο για την απόφασή της να χωρίσουν ήταν η συμπεριφορά που είχε εμφανίσει κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, όταν ο δράστης είχε πει στη νεαρή πως «η γυναίκα πρέπει να είναι στο σπίτι και να μεγαλώνει παιδιά».

Όπως είπε η εξαδέλφη της, αυτή η λογική ήταν καθόλα αντίθετη με τον χαρακτήρα της 31χρονης.

Όταν τη ρώτησε εάν ο 40χρονος ήταν βίαιος απέναντί της, η ίδια εμφανίστηκε κάθετη και δήλωσε πως «δεν θα ανεχόταν κάτι τέτοιο, ήταν το πιο αντράκι από όλες, ποτέ δεν θα το δεχόταν».

Μετά τον χωρισμό, η νεαρή είχε πάει να μείνει για λίγο στο σπίτι μίας φίλης της και ο 40χρονος πήγε στο σπίτι της για να δει τους γονείς της και να τους εκφράσει πόσο την αγαπάει.

Ωστόσο, εκείνοι του είπαν ότι το παιδί τους ήταν μία μεγάλη γυναίκα και έπαιρνε μόνη της τις αποφάσεις της, παρόλο που δηλώνουν σήμερα οτι η κοπέλα τον φοβόταν επειδή τη ζήλευε αφόρητα.

Εκείνοι ήθελαν να είναι διακριτικοί και να μην ανακατεύονται καθώς κανείς δεν πίστευε οτι θα φτάσει σε αυτό το σημείο.

Μερικές ημέρες πριν από τη δολοφονία, ο άνδρας είχε σταματήσει να την παρακολουθεί, όπως έκανε το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό δεν κράτησε για πολύ.

«Προχθές το βράδυ, έβγαινα από το σπίτι μαζί με τη μητέρα της και μου είπε: «αυτός μπήκε στο αμάξι και την παρακολουθεί» και της είπα «πρόσεχε να μην σκοτώσει το παιδί». Κάναμε πλάκα μεταξύ μας» δήλωσε και στη συνέχεια αναφέρθηκε σε μία συνομιλία που είχε η 31χρονη το βράδυ πριν από την ημέρα της δολοφονίας.

«Θα γίνω σαν αυτές στις ειδήσεις» είχε πει, αστειευόμενη…

 

 

Πηγή: in.gr, tanea.gr

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *