Ήδη η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών

Το μονοπάτι που θα οδηγήσει τη μικρή Λυδία σε ασφαλή αγκαλιά και περιβάλλον μετά την ομολογία του 32χρονου πιλότου, αναζητούν οι αρχές.

Ήδη η δικογραφία έχει διαβιβαστεί στην Εισαγγελία Ανηλίκων Αθηνών η οποία βάση του άρθρου 1532 του Αστικού Κώδικα μπορεί να αναθέσει την επιμέλεια προσωρινά είτε στους συγγενείς της Καρολάιν στην Αλόννησο, είτε στην οικογένεια του κατηγορούμενου πιλότου στα Γλυκά Νερά.

Το σκεπτικό των αρμόδιων υπηρεσιών

Ήδη, οι αρμόδιες υπηρεσίες μελετούν το που θα μπορέσει το 12 μηνών μωρό να μεγαλώσει καλύτερα, εξετάζουν τις συνθήκες διαβίωσης, προκειμένου να καταλήξουν με πόρισμα τους ποιο από τα δύο περιβάλλοντα είναι το καλύτερο για το άτυχο μωρό.

Σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 1532 του Αστικού Κώδικα σε εξαιρετικά επείγουσες περιπτώσεις ο εισαγγελέας διατάσσει κάθε πρόσφορο μέτρο προς διασφάλιση του συμφέροντος και προστασίας του τέκνου «μέχρι την έκδοση της απόφασης του δικαστηρίου, στο οποίο πρέπει να απευθύνεται εντός 90 ημερών, με δυνατότητα παράτασης της προθεσμίας αυτής κατά 90 επιπλέον ημέρες».

Η απόφαση της Εισαγγελίας Ανηλίκων Αθηνών αναμένεται να ληφθεί άμεσα.

 

 

Πηγή: ethnos.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.