Προ εκπλήξεως βρέθηκε μια γυναίκα στον Ασπρόπυργο όταν άκουσε το κλάμα ενός μωρού και βρήκε ένα νεογέννητο βρέφος ακόμα με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε μια κουβέρτα μέσα σε ένα χωράφι.

Νοσηλέυεται στο νοσοκομείο Παίδων “Αγλαΐα Κυριακού” και όλα δείχνουν πως είναι καλά στην υγεία του.

Το μωράκι βρέθηκε σε ένα οικόπεδο στην περιοχή Ψάρι του Ασπρόπυργου όπου υπάρχουν σπασμένα γυαλιά και σκουπίδια. Επιπλέον, το κοριτσάκι ήταν γυμνό και η θερμοκρασία χαμηλή. Γι’ αυτό και όλοι μιλούν για θαύμα που δεν τραυματίστηκε ή δεν έχασε τη ζωή του, αφού το σημείο που βρέθηκε ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο για ένα μωρό.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι το δύο ημερών κοριτσάκι πάλεψε για τη ζωή του και κέρδισε, καθώς είναι καλά στην υγεία του, παρά τις κακουχίες που αντιμετώπισε στα πρώτα λεπτά της ζωής του, αναφέρει, ρεπορτάζ της εκπομπής “Κοινωνία Ώρα MEGA”.

Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο η μητέρα να γέννησε σε εκείνο το σημείο και να εγκατέλειψε το βρέφος . Έχουν ξεκινήσει έρευνες για να εντοπίσουν την μητέρα του βρέφους και να διερευνήσουν τα αίτια που την έσπρωξαν να το εγκαταλείψει.

 

 

Πηγή: in.gr, thetoc.gr, mama365.gr

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.