Μια βόμβα για τους φανατικούς του σόου επιφύλασσε το επετειακό επεισόδιο για τα “Φιλαράκια”

Έπειτα από δέκα χρόνια προβολής και 17 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο, ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά αποκαλύφθηκε στο επετειακό επεισόδιο «Friends: The Reunion», που προβάλλεται στην πλατφόρμα του συνδρομητικού HBO Max.

Όπως φαίνεται, οι χαρακτήρες της σειράς, Ρος Γκέλερ και Ρέιτσελ Γκριν, δεν τα έφτιαχαν και χώριζαν διαρκώς μόνο μπροστά από τις κάμερες και εμείς τρελαινόμαστε με τα νέα…

Οι ηθοποιοί Ντέιβιντ Σουίμερ και Τζένιφερ Άνιστον αποκάλυψαν για πρώτη φορά ότι τα πρώτα χρόνια των γυρισμάτων ήταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο, αλλά για πρώτη φορά φιλήθηκαν για τις ανάγκες της σειράς το 1995. «Θυμάμαι να λέω μια φορά στον Ντέιβιντ ότι θα είναι πολύ κρίμα η πρώτη φορά που ουσιαστικά εσύ και εγώ θα φιληθούμε να είναι στην εθνική τηλεόραση. Και πράγματι! Το πρώτο μας φιλί ήταν σε εκείνο το καφέ» λέει η Άνιστον στο επετειακό επεισόδιο. «Διοχετεύσαμε όλη τη λατρεία και την αγάπη που είχαμε ο ένας για τον άλλο στον Ρος και στην Ρέιτσελ» προσέθεσε.

Το παθιασμένο φιλί στο καφέ Central Perk, στο επεισόδιο με τίτλο «The One Where Ross Finds Out» του δεύτερου κύκλου θεωρείται ευρέως μια από τις καλύτερες στιγμές της σειράς, η οποία ολοκληρώθηκε το 2004, με τους δύο χαρακτήρες τελικά να ξανασμίγουν. Ο Σουίμερ και η Άνιστον είπαν ότι η αμοιβαία έλξη διήρκεσε τα δύο πρώτα χρόνια της σειράς, αλλά ποτέ δεν έγιναν ζευγάρι εκτός σκηνής, γιατί και οι δύο είτε είχαν σχέση με άλλους είτε βρίσκονταν μεταξύ σχέσεων.

Πόσο τέλειο θα ήταν αν τελικά αυτοί οι δύο τα έβρισκαν και εκτός σειράς; Δεν ξέρω για εσάς αλλά προσωπικά μου φαίνονται το απόλυτο match.

 

πηγή: protothema.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.