HOT TOPICS

Ανχελίτα: Μιλά για πρώτη φορά για το ροζ βίντεο με τον Παναγιώτη Πέτσα στο Big Brother

Η Ανχελίτα ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες που γνωρίσαμε στο φετινό Big Brother, η οποία, αδιαμφησβήτητα ήταν μία από τις πολυσυζητημένες παίκτριες του ριάλιτι.

Δύο βδομάδες μετά τον τελικό του Big Brother η Ανχελίτα, έκανε την εμφάνισή της στα social media, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο οποίο μιλά για τον εφιάλτη που βιώνει τις τελευταίες ημέρες.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα και τα μηνύματα που δέχεται στα social media, για το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε με τον σύντροφό της, Παναγιώτη Πέτσα.

Η ίδια αποκαλύπτει πως βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς δέχεται πολλά μηνύματα μίσους και επίθεσης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ενώ αποκάλυψε πως η ίδια και ο σύντροφός της νόσησαν από κορονοϊό.

«Στα μηνύματα με ρωτούν αν ντρέπομαι εγώ και η οικογένειά μου για όλα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι και διέρρευσαν όσο και για την ηθική και την αξία μου ως άνθρωπος», είπε αρχικά η Ανχελίτα.

Και πρόσθεσε: «Θέλω να απαντήσω σε όλους εκείνους που αναρωτιούνται, πως ντρέπομαι, ντρέπομαι ακριβώς όσο θα ντρέπονταν και εκείνοι εάν κάποιος άρρωστος, ανώμαλος, ψυχάκιας εισέβαλλε στον προσωπικό τους χώρο, τους κατέγραφε και κατόπιν δημοσίευε τις προσωπικές τους στιγμές. Το μεγάλο κακούργημα για το οποίο κατηγορούμε είναι το γεγονός ότι συνευρέθηκα με τον σύντροφό μου. Είμαστε δύο νέα παιδιά, κλεισμένα σε ένα σπίτι για 4 μήνες. Συνέβη κάτι μεταξύ μας απόλυτα φυσιολογικό και έχει καταλήξει να φαίνεται χυδαίο. Δεν πρόκειται για πορνογραφικό υλικό, δεν βιντεοσκοπήθηκε με τη συναίνεσή μας. Πρόκειται για έγκλημα ειδεχθές και φυσικά ποινικά κολάσιμο».

Δείτε τις δηλώσεις της εδώ:

https://www.instagram.com/tv/CYPEDQPhMMh/?utm_source=ig_web_copy_link

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: tlife.gr, φωτογραφία: gossiptv.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.