Θλίψη προκάλεσε ο θάνατος του μικρού Ζαχαρία, ο οποίος κατέληξε τα ξημερώματα.

Το παιδάκι ξέφυγε το απόγευμα της Τετάρτης από την προσοχή της οικογένειάς του και βρέθηκε σε ένα βαρέλι με νερό, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Ο μικρός Ζαχαρίας, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα όπου μετά απο τις προσπάθειες των γιατρών, κατάφερε να ανακτήσει τις αισθήσεις του μετά απο 2 ώρες και 40 λεπτά. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο προς το Ηράκλειο όπου παρελήφθη από την Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ στη μέση της διαδρομής. Γύρω στις 21.30 το βράδυ της Τετάρτης το παιδάκι μπήκε στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς από την πρώτη στιγμή να χαρακτηρίζουν την κατάσταση της υγείας του εξαιρετικά κρίσιμη.

Η ανακοίνωση που έβγαλε το νοσοκομείο για την κατάσταση του ήταν: «Παρά την πολλαπλή υποστήριξη με όλα τα μέσα, η ανταπόκριση του ασθενή είναι φτωχή. Σημειώνεται ότι υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους γονείς του παιδιού οι οποίοι ενημερώθηκαν για την βαριά κατάσταση και την κακή πρόγνωση.»

Λίγα λεπτά πριν τη μία τα ξημερώματα ο μικρός Ζαχαρίας άφησε την τελευταία του πνοή στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ σκορπώντας τη θλίψη στην οικογένεια του αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη.

Πηγή: creta24.gr, enikos.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.