Πέρυσι τέτοια μέρα το δικαστήριο αποφάσιζει: “ισόβια στους υπέυθυνους για το βιασμό και την ανθρωποκτονία της Ελένης Τοπαλούδη, απορρίπτοντας όλα τα ελαφρυντικα.”

Οι δύο κατηγορούμενοι κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως και ομαδικό βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας χωρίς να αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό και τους επιβλήθηκαν ισόβια και 15 χρόνια κάθειρξης στον καθένα.

Από το πρωί της Παρασκευής 16 Μαίου 2020, δεκάδες κόσμου είχαν συγκεντρωθεί έξω από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου ανακοινώθηκε η καταδίκη των δύο ανδρών, με κάλεσμα της φεμινιστικής συλλογικότητας «Καμία Ανοχή».

Η αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης έπεσε εν μέσω συνθημάτων με κυρίαρχο το:

«Καμία άλλη δολοφονημένη, ποτέ μην ξεχαστεί τι κάναν στην Ελένη»

το οποίο φώναξε κλαίγοντας και με σφιγμένη την γροθιά της, η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη, καθώς αποχωρούσε από το δικαστήριο υποβασταζόμενη.

Μια μεγάλη μορφή δικαίωσης για την Ελένη, το φεμινιστικό κίνημα που την αγκάλιασε και τη μητέρα της που ορθώς έγινε σύμβολο. Ένα σύμβολο που φωνάζει: “Εκπαιδεύστε τους γιους σας”.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: tanea.gr, Instagram @e.l.p.i.z.w 

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.