Η δημιουργία του δικού σας πίνακα κιμωλίας είναι ένας εύκολος και διασκεδαστικός τρόπος για να δώσετε στο σπίτι σας μια ιδιαίτερη πινελιά με ελάχιστη προσπάθεια.

Οι τοίχοι από μαυροπίνακα είναι επίσης μια εξαιρετική προσθήκη στο σπίτι εάν έχετε παιδιά που τους αρέσει να προσθέτουν τις προσωπικές τους πινελιές στους τοίχους (χωρίς να καταστρέφουν τους φρεσκοβαμμένους τοίχους σας).

Το μόνο που θα χρειαστείτε να ξεκινήσετε είναι μπογιά κιμωλίας και λίγο υπομονή.

Κατά την επιλογή του τοίχου στον τοίχο του θα μεταμορφώσετε σε μαυροπίνακα, θα πρέπει να ελέγξετε την υφή του. Όσο πιο ομαλός είναι ο τοίχος, τόσο πιο εύκολο θα είναι η εφαρμογή του χρώματος. Εάν ο τοίχοςσας είναι λίγο τραχύς, χρησιμοποιήστε λίγο γυαλόχαρτο για να τον εξομαλύνετε.

Όσο περισσότερες στρώσεις βαφής προσθέσετε, τόσο πιο ομαλός θα είναι ο τοίχος του μαυροπίνακα, οπότε θα θέλετε να προσθέσετε τουλάχιστον δύο στρώσεις του χρώματος σας.

Μόλις είστε ικανοποιημένοι με τον αριθμό των στρώσεων που έχετε βάλει, θα πρέπει να αφήσετε τον τοίχο να στεγνώσει για περίπου τρεις ημέρες, ανάλογα με τη μάρκα του χρώματος που έχετε χρησιμοποιήσει. Αυτό είναι το πιο δύσκολο κομμάτι όταν έχετε μικρά που ανυπομονούν να δημιουργήσουν με την κιμωλία!

Όταν το χρώμα είναι στεγνό, θα πρέπει να τρίψετε την κιμωλία σε ολόκληρη την επιφάνεια (μπορείτε σίγουρα να εμπλέξετε τα παιδιά με αυτό) και στη συνέχεια να τη σβήσετε καλά με στεγνή πετσέτα. Μόλις το κάνετε αυτό, η επιφάνεια θα είναι έτοιμη για όσο κιμωλία θέλετε.

Καλή Διασκέδαση!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.