Υλικά:

4 πιπεριές, κομμένες κατά μήκος και καθαρισμένες απο σπόρους κτλ

1 κιλό βοείου κρέατος

120 γρ. ψιλοκομμένο πεπερόνι

2 κουταλιές της σούπας τριμμένο κρεμμύδι

2 σκελίδες σκόρδου τριμμένες

1 αυγό

1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά

2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό

Αλάτι

3 φλιτζάνια σάλτσα ντομάτας

2 κουταλιές γλυκού ρίγανη

Τριμμένη παρμεζάνα

1 φλιτζάνι τριμμένη μοτσαρέλα ή ιταλικό μείγμα τριών τυριών

Εκτέλεση:

Προθερμάνετε το φούρνο σας στους 180 βαθμούς, προσθέστε περίπου 2-3 ​​/ 4 φλιτζάνια σάλτσας στο κάτω μέρος ενός ταψιού και τακτοποιήστε τις πιπεριές με την κομμένη πλευά προς τα πάνω, και αφήστε στην άκρη.

Σε ένα μεγάλο μπολ, προσθέστε το βόειο κρέας, πεπερόνι, 1/4 φλιτζάνι σάλτσα ντομάτας, αυγό, τριμμένο κρεμμύδι, μαϊντανό, αλάτι και περίπου ¼ φλιτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.

Ανακατέψτε τα όλα μαζί, γεμίστε τις πιπεριές, καλύψτε τις με αλουμινόχαρτο και βάλτε τις στο φούρνο για περίπου 45 λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε το αλουμινόχαρτο, βάλτε απο πάνω τριμμένο τυρί και μαγειρέψτε τες για ακόμη 15 λεπτά ακάλυπτες.

Καλή Όρεξη!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.