ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΙΝΕΜΑ

«Δεν θα σε αφήσω να φύγεις ποτέ, μ’ ακούς;»: Η νέα ταινία με επίκεντρο τις γυναικοκτονίες, που θα συζητηθεί

«Δεν θα σε αφήσω να φύγεις ποτέ, μ’ ακούς;»

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος υποδύονται το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, το οποίο αρχίζει την κοινή ζωή του ερωτευμένο, αλλά καθώς περνάει ο καιρός αναδύονται οι παθογένειες στην επιφάνεια, που μπορεί να αναγνωρίσει όποια έχει βρεθεί σε κακοποιητική σχέση:

«Δεν μπορούσα να δω κανέναν εκτός από αυτόν» αφηγείται η γυναίκα-θύμα, για την παθολογική ζήλια του συντρόφου της. Όταν εκείνη τολμάει, μερικές σκηνές αργότερα, να του ζητήσει να χωρίσουν, ο άντρας-θύτης της φωνάζει: «Δεν θα σ’ αφήσω να φύγεις ποτέ, μ’ ακούς;».

Η κλιμάκωση είναι ραγδαία και δραματική.

 

Η ταινία ονομάζεται «Μη με αφήσεις ποτέ (γιατί θα σου κάνω κακό)». Δημιουργήθηκε από τη Lacta. Η σκηνοθεσία είναι του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου και το τραγούδι, «Μη μου μιλάς για αγάπη», της Δήμητρας Γαλάνη.

Η ταινία δημιουργήθηκε με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά των Γυναικών και πρωταγωνιστούν οι Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και Έκτορας Λιάτσος, σε μουσική Δήμητρας Γαλάνη.


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.