ΟΜΟΡΦΙΑ

Φτιάξε μόνη σου: Λευκαντικό πίλινγκ από λεμόνι και ζάχαρη

Το λεμόνι είναι πλούσιο σε οξέα, μεταλλικά άλατα και βιταμίνες και καθαρίζει και λευκαίνει βαθιά το δέρμα. Το αλάτι είναι καταπραϋντικό, συσφιγκτικό και αντισηπτικό, ενώ τέλος η ζάχαρη βοηθάει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων.

Θα χρειαστείτε:

1/2 κουταλάκι πολύ λεπτόκοκκο μαγειρικό αλάτι

2 κουταλιές λεμόνι

1 κουταλιά ζάχαρη άχνη

Σε ένα μούλτι ή μπλέντερ βάζουμε το αλάτι και την άχνη και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια προσθέτουμε λίγο- λίγο όσο λεμόνι χρειάζεται ώστε το μείγμα να γίνει παχύρρευστο.

 

Το βράδυ σε καθαρό πρόσωπο απλώνουμε το μείγμα στο πρόσωπο, αλλά όχι γύρω από τα μάτια. Τρίβουμε για 3 λεπτά και αφήνουμε σαν μάσκα για 10′. Στη συνέχεια ξεβγάζουμε με υγρό σφουγγαράκι που έχουμε βουτήξει σε χλιαρό νερό. Είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο τον χειμώνα για το δέρμα!

Προσοχή: Μην το χρησιμοποιείτε κατά μεγάλα συνεχόμενα διαστήματα, π.χ 3-4 μήνες συνεχώς, αλλά να κάνετε 1-2 εβδομάδες παύση τουλάχιστον. Επίσης δεν επιτρέπεται συχνή χρήση σε πολύ λεπτά και ευαίσθητα δέρματα. Το πολύ μια φορά το μήνα και μόνο το χειμώνα!


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.