Τα μωρά είναι σαν σύζυγοι. Οι σύζυγοι είναι σαν μωρά. Αφήστε με να σας εξηγήσω τι εννοώ.

Πρώτα πρέπει να ξέρετε, λατρεύω τον άντρα μου και το μωρό μου. Είναι τα καλύτερα πλάσματα στη ζωή μου! Και δεύτερον, ο σύζυγός μου ενέκρινε αυτό το κείμενο. Του αρέσει να γελάει.

Τώρα Διαβάστε:

Αερίζονται και δεν τους νοιάζει. Χρειάζεται εξήγηση; Όλα είναι καλά όταν ξαφνικά … τι είναι αυτό ;! Παίρνετε το μωρό και τραβάτε το φορμάκι του για να ελέγξετε την πάνα του. Μυρίζει σαν βρώμικη πάνα, αλλά δεν υπάρχει τίποτα – είναι καθαρή. Ήταν απλώς αέρια. Ίδιος ο πατέρας του απο μικρός.

Αναστατώνονται όταν καθυστερούν τα γεύματα. Όχι, δεν μπορώ να έρθω στο σπίτι σας. Αυτή είναι η ώρα του δείπνου και αν δε φάει στην ώρα του, ξεκινάει η γκρίνια. Μην παίζετε με τις ώρες φαγητού του. Πρέπει να φάει. Πέντε λεπτά αργότερα και χαλάει τον κόσμο. Σαν να έχει ρολόι στο στομάχι ένα πράγμα… Πρώτα παίρνει το μπουκάλι του. Στη συνέχεια, λίγο τυρί. Ίσως μερικές χυλοπίτες, ίσως μερικά κεφτεδάκια. Δεν ξέρουμε, εξαρτάται από την ημέρα. Μην παραλείψετε το επιδόρπιο. Τίποτα πράσινο. Δεν θέλετε καν να μάθετε τι γίνεται όταν πεινάει το μωρό.

Αγαπούν τα στήθη. Γνωρίζατε ότι αυτό ήταν στη λίστα μόλις είδατε τον τίτλο. ΑΓΑΠΟΥΝ τα στήθη. Τίποτα καλύτερο το πρωί, όλη την ημέρα ή τη νύχτα. Θέλουν να τα αγγίξουν. Τα θέλουν όλα για τον εαυτό τους. Είναι δικά τους. Απλά τα κουβαλάς εσύ.

Δεν μας ακούνε. Λες ξεκάθαρα: “Όχι … μην το αγγίξεις … ” Είναι σαν να μιλάς σε τοίχο. Είναι πολύ απασχολημένοι στον κόσμο τους. Πότε έγινε η φωνή μας απλά ένας θόρυβος στο παρασκήνιο;

Καταστρέφουν τον ύπνο σας. Μεταξύ του ροχαλητού και του ταϊσματος μέσα στη νύχτα, οι σύζυγοι και τα μωρά σας κρατούν ξύπνια όλο το βράδυ. Θα σας ξυπνήσουν όλες τις ώρες. Ο σύζυγός μου λατρεύει τις σειρές με δράση και περιπέτεια. Πολλές νύχτες μετά τα μεσάνυχτα, οι ήχοι των συμμοριών απο την τηλεόραση με ξυπνούν. Η αδρεναλίνη ξυπνάει μέσα μου όπως όταν το μωρό φωνάζει για φαγητό με αυτόν τον ανησυχητικό, ψηλό, στενοχωρημένο τρόπο τη νύχτα. Τέλεια…

Μυρίζουν Υπέροχα. Δεν υπάρχει τίποτα σαν αυτό το άρωμα του νεογέννητου. Μου αρέσει να μυρίζω το μωρό μου καθώς κοιμάται στον ώμο μου. Στιγμές σαν αυτές είναι τόσο χαλαρωτικές και υπέροχες. Μιλώντας για μυρωδιές, θα γυρίσω πάντα όταν κάποιος φοράει το Acqua Di Gio. Αυτή είναι η κολόνια που ο σύζυγός μου φορούσε όταν τον γνώρισα στο κολέγιο. Λατρεύω ακόμα αυτό το άρωμα.

Πηγή: WD


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.