Πριν από δεκατέσσερα χρόνια, το Gossip Girl άλλαξε την τηλεόραση – και τις ντουλάπες μας για πάντα. Οι περισσότεροι θαυμαστές εξακολουθούν να έχουν αρκετά κομμάτια ρούχων στις ντουλάπες τους, επηρεασμένα από το απαράμιλλο στυλ του Gossip Girl – αυτά που τους κάνουν να νιώθουν σαν μια πραγματική Upper East Sider. Όλα αυτά πρέπει να συνδυαστούν με το σήμα κατατεθέν της Blair Waldorf – μια στέκα.

Ας δούμε κάποια απο τα σύνολα που φοριούνται ακόμα και σήμερα:

Το πρώτο σύνολο της Serena van der Woodsen από τη σειρά – το οποίο επίσης είναι ένα από τα πιο διαχρονικά μέχρι σήμερα. Το ελαφρύ τζάκετ, η μπλούζα με ρίγες και τα τζιν είναι ένα κλασικό #OOTD. Και αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα παρατηρήσετε ότι η S. φοράει επίσης μαντήλι δεμένο γύρω από το λαιμό της. Κλασική και κομψή.

Τα μπλέ και κόκκινα φορέματα με την ανοιχτή πλάτη. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να αγοράσουμε τα ίδια ακριβώς απο τη σειρά ρούχων της Eleanor Waldorf. Αλλά δεν υπάρχει απολύτως κανένας λόγος που δεν θα μπορούσατε να φορέσετε κάτι αντίστοιχο το 2021 και να έχετε τέλεια εμφάνιση.

Το έντονο τζάκετ της Serena. Όταν βρισκόταν στο Παρίσι, η S. έκανε τα πιο φωτεινά, εντυπωσιακά ντυσίματα. Αυτό το μεταλλικό μπουφάν θα μπορούσε να λειτουργήσει με πολύχρωμα παντελόνια ή πάνω από ένα μαύρο φόρεμα. Και αυτός ο ευρύς ώμος, που θυμίζει στυλ της δεκαετίας του ’80, σίγουρα επιστρέφει στους διαδρόμους υψηλής μόδας.

Φόρεμα Polka-Dot της Blair. Εν τω μεταξύ, η Μπλερ κράτησε το στύλ της κλασικό με εκλεπτυσμένες σιλουέτες, όπως αυτότο φόρεμα. (Προφανώς τα παπούτσια είναι προαιρετικά;)

Το Burberry Trench της Serena. Υπάρχει κι άλλος που εξακολουθεί να ονειρεύεται το παλτό Burberry Prorsum της Serena από την 5η σεζόν; Η κλασική σιλουέτα σε ένα πιο απροσδόκητο ύφασμα (χωρίς καρό).

Σχολική στολή της Blair. Εάν υπάρχει μια εμφάνιση που σκέφτεστε όταν ακούτε το όνομα Blair Waldorf, είναι αυτή. Οι κυρίες του Constance Billard School for Girls πραγματικά ήξεραν πώς να φοράνε τις στολές τους. Το καρό, το παλτό, και φυσικά, τα αξεσουάρ ήταν απλώς τέλεια.

Πηγή: Glamour.com


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.