ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΓΕΙΑ

Νέα έρευνα απέδειξε ότι οι μαμάδες που κάνουν συχνά μασάζ είναι πιο ευτυχισμένες

Έχει επίσημα αποδειχθεί επιστημονικά ότι οι μητέρες που κάνουν τακτικά μασάζ, πεντικιούρ και οτιδήποτε άλλο τρίβει αυτούς τους πονεμένους μυς είναι πιο ευγενικές και πιο ευτυχισμένες.

Το ξέραμε από πάντα οτι είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε τον εαυτό μας και να τον περιποιούμαστε, όμως, αποδεικνύεται ότι υπάρχει κάποιος πραγματικός επαναπρογραμματισμός που συμβαίνει στον εγκέφαλό μας που πραγματικά μας κάνει πιο ευγενικούς, μας δίνει περισσότερη υπομονή και απλώς αυξάνει την ευτυχία μας.

Τα μασάζ μειώνουν την κορτιζόλη σας (που είναι απλώς ορμόνες του στρες) και αυξάνουν τη σερατονίνη και τη ντοπαμίνη. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ευτυχής ορμόνη που έχετε έχει βγεί στην επιφάνεια κατά τη διάρκεια αυτής της γλυκιάς, λείας ζεστής πέτρας, δίνοντάς σας αυτό το συναίσθημα του Namaste και όλα αυτά.

Το σώμα της μητέρας είναι πάντα σε κατάσταση άγχους. Αυτό οφείλεται στην ισορροπία εργασίας / ζωής μας. Δεν έχει σημασία αν είστε στο σπίτι ή εργάζεστε 50 ώρες την εβδομάδα σε δουλειά, από τη στιγμή που είστε μαμά εργάζεστε πάντα για να φροντίζετε τα παιδιά σας.

Με αυτόν τον τρόπο, το σώμα σας δεν παίρνει ποτέ την ευκαιρία να επαναφέρετε την ισορροπία εργασίας / ζωής. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές χαρούμενες, αλλά τόσες πολλές από αυτές επικεντρώνονται στην απόδοση στην εργασία ή στα παιδιά μας κ.λπ.

Γι ‘αυτό ο χρόνος μασάζ είναι τόσο σημαντικός. Δεν έχετε συσκευές στο πρόσωπό σας, δεν έχετε παιδιά να σας τραβούν και δεν έχετε προθεσμίες εργασίας για να εκπληρώσετε.

Είναι μια στιγμή που πρέπει να έρθετε σε επαφή με αυτό που θέλετε και πώς θέλετε να αισθάνεστε επειδή υπάρχει κάποιος που τρίβει κυριολεκτικά αυτά τα σημεία.

Το τρίψιμο πραγματικά ενεργοποιεί τον εγκέφαλό σας να αισθάνεται καλά επειδή το σώμα σας είναι πραγματικά καλά. Σας αναγκάζει να επικεντρωθείτε σε προβληματικές περιοχές της ζωής και να τις ξεδιπλώσετε με τον ίδιο τρόπο που η μασέρ βγάζει τους κόμπους και την ένταση στους μυς σας.

Είναι καιρός να το βάλουμε όλες στο πρόγραμμά μας!

Πηγή: totallythebomb.com

φωτό: massagenow.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.