Κολυμπήθρα

Η κολυμπήθρα ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να στολίζεται σαν τούρτα ! Ολο το μυστήριο τελείται στο συγκεκριμένο σημείο και η προσοχή του κόσμου πρέπει να εστιάζεται στον ιερέα, στο μωράκι και στους νονούς. δεν πρέπει η κολυμπήθρα να κλέβει την παράσταση. Φυσικά, δεν θα μείνει αστόλιστη. Ωραία υφάσματα και ένα διακριτικό μπουκετάκι λουλούδια απ την μία πλευρά, θεωρούμε οτι είναι Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. Αν θέλετε, μπορείτε να τοποθετήσετε και ένα μικρό διακοσμητικό στοιχείο με βάση το θέμα. Η αμέσως επόμενη λύση, η γιρλάντα με τα φυσικά λουλούδια είναι κάτι όμορφο κι εντυπωσιακό, αλλά προσοχή στην επιλογή των λουλουδιών, ειδικά αν έχει πολύ ζέστη μπορεί να μην είναι όσο φρέσκα θα έπρεπε να είναι τα λουλούδια και το αποτέλεσμα να μην είναι άριστο.

Είσοδος εκκλησίας

Ολες καταλαβαίνετε ΠΟΣΟ σημαντική είναι η επιλογή της ίδιας της εκκλησίας για τον στολισμό της εισόδου της. Οποια κι αν είναι η είσοδος όμως, μικρή ή μεγάλη, ο στολισμός πρέπει να είναι “όρθιος”, ο,τι κι αν τοποθετησετε πρέπει να είναι στο ύψος του ανθρώπινου ματιού, όχι πολύ χαμηλό. Γι αυτό προτείνουμε την περίμετρο της εισόδου και στολίζουμε με υφάσματα και λουλούδια ή τοποθετούμε μπαλόνια στολισμένα επίσης με τούλι και λουλούδια, μία τάση πολύ πολύ κομψή και πρωτότυπη.

Σκαλοπάτια εκκλησίας

Τα σκαλοπάτια της εκκλησίας στολίζονται φυσικά και απ τις δύο πλευρές.  ΕΔΩ πραγματικά, φαίνεται η αισθητική σας και οι προτιμήσεις σας. Δεν υπάρχει κανένας κανόνας, δεν υπάρχει “πρέπει” και φυσικά δεν υπάρχει “πολύ” ή “λίγο”. Με βάση το θέμα που έχετε πλέον ονειρευτεί, επιλέξτε υφάσματα σε όμορφα χρώματα και κάθε μορφής διακοσμητικό στοιχείο. Αν το μυστήριο είναι απογευματινό, προσθέστε και δύο τρία φαναράκια, ο φωτισμός τους μετα τις 6 το απόγευμα θα δώσει άλλο ύφος…  Οι εκκλησίες δεν έχουν όλες σκαλοπάτια, έτσι σε περίπτωση έλλειψής τους η διακόσμηση των σκαλοπατιών γινεται σε δύο μακρόστενες σειρές, υπό μορφήν “κόκκινου χαλιού”

Τραπέζι candy bar/μπομπονιερών/ευχολογίου

Ενα ή δύο ή τρία, τα τραπέζια στην βάπτιση είναι απολύτως απαραίτητα, για μπομπονιέρες ή/και για τα κεράσματά σας. Κάτω από μία όμορφη τέντα για τον ήλιο, με έντονη διακόσμηση, με πλάτη στολισμένη, με το όνομα του παιδιού, με μπαλόνια ή πιο μινιμάλ, υπάρχουν πολλές επιλογές για το σημείο αναφοράς απ όπου όλοι οι καλεσμένοι σας θα περάσουν.  Αν ΔΕΝ θα έχετε πολλούς προσκεκλημένους, επιλέξτε έναν μεγάλο πάγκο όπου θα μπουν όλα μαζί, διαφορετικά θα αναγκαστείτε να επιλέξετε ΠΟΛΛΑ γλυκά/κεράσματα που ίσως να μην είναι απαιραίτητα. Και μην ξεχνάτε ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, τα δροσερά αναψυκτικά που θα δροσίσουν όλον τον κόσμο! Σίγουρα, το σημείο του candy bar καλό είναι να είναι προσεγμένο και εντυπωσιακό!

Μεμονωμένα διακοσμητικά στοιχεία

Αν ο περίβολος της εκκλησίας είναι αρκετά μεγάλος, μπορούμε να προσθέσουμε και κάποια ιδιαίτερα διακοσμητικά στοιχεία όπως ποδηλατάκια, αμαξάκια, κούνια, πύλη, ρόδες, κορνίζες φωτογράφισης, άμαξες και πολλά άλλα. Πολύ της μόδας και η γραφή του ονόματος με μεγάλα γράμματα, που εντυπωσιάζουν και μαγεύουν ! Στολισμένα και αυτά με το υπόλοιπο ύφος της βάπτισης, μπορούν να ομορφύνουν έναν κατά τα άλλα αδιάφορο και “άδειο” σημείο.

 

 

Πηγή: delfinakia.gr

 


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.