Όταν ξεκίνησαν να διερευνούν την καταγγελία για σeξουαλική κακοποίηση του παιδιού, ύστερα από προκαταρκτική εξέταση που διατάχθηκε από τον Εισαγγελέα, κανείς τους δε μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη της έρευνας.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε το παιδί διαπίστωσε ότι κάποιος το είχε κακοποιήσει και έτσι η έρευνα άρχισε να προσανατολίζεται σε άντρες του στενού περιβάλλοντος του 8χρονου κοριτσιού.

Η αλήθεια, όμως, ήταν τελείως διαφορετική.

Οι έμπειροι άντρες της Ασφάλειας κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά από τα λόγια της μητέρας του παιδιού. Αντιλήφθηκαν ότι κάποιος δε λέει ολόκληρη την αλήθεια.

Η υπόθεση «ξεκλείδωσε» το περασμένο Σάββατο, όταν η μητέρα μίλησε ανοιχτά στους αστυνομικούς, καταλαβαίνοντας ότι έχουν καταλάβει τα «κενά» της υπόθεσης.

Γρήγορα έδειξε τη θεία ως δράστη.

Αστυνομικές πηγές περιγράφουν τη θεία ως «απολύτως επικίνδυνη», καθώς έφτασε στο σημείο να πειράξει το 8χρονο παιδί για να αποσπάσει 700 ευρώ και να νοικιάσει το σπίτι που ήθελε στη Ρόδο.

Η τραγική φιγούρα στην υπόθεση είναι ο παππούς του κοριτσιού, ο οποίος στοχοποιήθηκε χωρίς να έχει ιδέα για όλα όσα σχεδίαζε η κατηγορουμένη.

Παρουσιάστηκε ως ύποπτος για βιασμό, χωρίς να φέρει την παραμικρή ευθύνη. Αντιθέτως περιγράφεται ως ένας αγαπητός παππούς που λατρεύει όλα του τα εγγόνια.

Μάλιστα, αξιόπιστες πηγές αναφέρουν ότι ο παππούς είναι το στήριγμα της οικογένειας, που έχει κάνει πολλές θυσίες για τα παιδιά και τα εγγόνια του.

Φυσικά δεν ήταν αυτός που έκανε κακό στο κορίτσι αλλά η θεία του, η οποία φέρεται να τραυμάτισε την 8χρονη στα γεννητικά όργανα, ώστε να πείσει ότι το παιδί ήταν θύμα σeξουαλικής κακοποίησης.

Στη συνέχεια, επιχείρησε να αποσπάσει 200 ευρώ από τη μητέρα για να μην της πάρουν την επιμέλεια και 500 ευρώ από τον παππού για να μην τον καταγγείλει στην Αστυνομία ως βιaστή.

Προληπτικά υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και τα δύο μεγαλύτερα αδερφάκια της 8χρονης, τα οποία ευτυχώς δεν φέρουν κανένα ίχνος κακοποίησης.

Σημειώνεται ότι τα δύο αδερφάκια είπαν στους ψυχολόγους που τα εξέτασαν τα καλύτερα λόγια για τον παππού τους, ο οποίος χωρίς να το θέλει βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα.

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbomb.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.