Την πήγε σε γυναικολόγο για ιατρικές εξετάσεις και τότε έμαθε την αλήθεια!

Ένας Ινδός υπέβαλε μήνυση εναντίον της συζύγου του, της οικογένειάς της και του διαμεσολαβητή του γάμου τους ισχυριζόμενος ότι τον εξαπάτησαν για να παντρευτεί ένα τραnσέξουαλ άτομο.

Ο κάτοικος της πόλης Κανπούρ επισκέφθηκε πρόσφατα ένα τοπικό αστυνομικό τμήμα για να υποβάλει καταγγελία εναντίον της εδώ και δύο μήνες συζύγου του και των υπόλοιπων μελών της οικογένειας επειδή δεν τον είχαν ενημερώσει ότι η σύζυγός του είναι τραnς.
Σύμφωνα με τον ίδιο, τον εξαπάτησαν και το ανακάλυψε μόνο αφότου την πήγε στον γυναικολόγο για έλεγχο.

«Ένας άνδρας παντρεύτηκε μια γυναίκα από την περιοχή Πάνκι και μετά τον γάμο η σύζυγος ένιωθε άβολα να προχωρήσει ερωτικά με τον σύζυγό της και είπε ότι είχε προβλήματα υγείας. Καθώς περνούσαν οι μέρες, ο άντρας άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Τελικά πήγε τη γυναίκα του σε γυναικολόγο για έλεγχο όπου επιβεβαίωσε ότι ήταν τραnsέξουαλ» δήλωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας.

Στην καταγγελία του, ο άντρας ισχυρίστηκε ότι τα γεννητικά όργανα της γυναίκας του δεν είχαν αναπτυχθεί πλήρως και δεν ήταν σε θέση να έχει ερωτική επαφή μαζί του. Αμέσως αφού έλαβε τα ιατρικά αποτελέσματα πήγε στην αστυνομία για να καταθέσει μήνυση.

Η αστυνομία δήλωσε πως το θέμα θα ερευνηθεί.

 

 

Πηγή: sputniknews.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.