Η Kellyanne McHugh ήταν 28 ετών όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του εντέρου το 2014 – μόλις τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, Freya.

Ο σύζυγός της, Jamie McHugh έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Έβλεπε τη γυναίκα του να “παλεύει” με τον καρκίνο και από την άλλη προσπαθούσε να τη βοηθά με το μωρό.

«Όταν η υγεία της επιδεινώθηκε,, άρχισα να κάνω όλο και περισσότερα πράγματα στο σπίτι. Μέχρι και την ημέρα που έπρεπε να νοσηλευτεί, είχα ήδη καθιερώσει μια ρουτίνα με την Freya, οπότε όταν έχασα τη σύζυγό μου, η ρουτίνα μας συνεχίστηκε» , ανέφερε στο Manchester Evening News, ο Jamie McHugh.

Θυμάται πόσο δύσκολο ήταν για τον ίδιο να αποδεχτεί το γεγονός ότι παρά τις χημειοθεραπείες και την χειρουργική επέμβαση στην οποία είχε υποβληθεί η γυναίκα του, δεν υπήρξε βελτίωση.

«Η γυναίκα μου κατάλαβε από την αρχή πόσο δύσκολη ήταν η περίπτωσή της γι΄αυτό και ήθελε να ζήσουμε το κάθε λεπτό. Ήθελε η κάθε στιγμή να μετράει. Εγώ πάλι, δεν πίστευα ότι θα πεθάνει, έλεγα ότι υπάρχει ελπίδα. Κι όταν οι γιατροί της έδωσαν μερικούς μήνες ζωής, τότε μόνο το συνειδητοποίησα».

Μετά τον θάνατό της, ο Jamie επέστρεψε στη δουλειά πιστεύοντας ότι θα έβρισκε μια διέξοδο. Όμως, δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Δεν είχε καταφέρει να θρηνήσει ούτε να εξωτερικεύει τα συναισθήματά του.

Όταν αυτό συνέβη, ένιωσε να συνθλίβεται. Καθώς δεν μπορούσε να διαχειριστεί μόνος του αυτό που του συνέβαινε, ζήτησε βοήθεια ειδικού και αποφάσισε να κάνει κάποιες αλλαγές στη ζωή του.

Μετακόμισε κοντά στην αδελφή του και άλλαξε δουλειά ώστε να μπορεί να είναι με την κόρη του περισσότερες ώρες.

Είχε άλλωστε υποσχεθεί στην γυναίκα του ότι δεν θα άφηνε αυτό το τραγικό γεγονός να επηρεάσει την παιδική της ηλικία.

«Η Freya μοιάζει στη μαμά της. Μιλάμε σχεδόν καθημερινά γι΄αυτή και απαντώ σε όλες της τις ερωτήσεις. Της έχω δώσει τα δαχτυλίδια της μητέρας της ακόμα και το νυφικό της για να έχει δικά της πράγματα να θυμάται.»

Φρόντισε επίσης να “γεμίσει” τη ζωή της με πολλούς φίλους και συγγενείς ώστε η κόρη του να νιώθει ότι δεν είναι μόνοι τους.

 

 

Πηγή: mothersblog.gr


Warning: printf(): Too few arguments in /var/www/vhosts/seanergy-mare.com/badmoms.gr/wp-content/themes/vandana-lite/inc/extras.php on line 118

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published.